Bungalowpark

De Wolfskuylen


De Wolfskuylen, Gees, Nederland

De huisjes staan in een bosrijke omgeving. Uitermate geschikt voor de natuur liefhebber en de rustzoeker. Mooie fiets omgeving langs bos, heide en vennen. Gelegen aan viswater. Onze 10 pers bungalows zijn wat luxer. Deze heeft een douche met ligbad. 4 slaapkamers, magnetron. 1 slaapkamer met een lits-jumeaux. 2 slaapkamers met een stapelbed. 1 slaapkamer met 2 stapelbedden.
Zie onze website.

het nieuwe grote huis 2-10 p, 3 slk
10 pers bung. Mooie vrij gelegen

Beschrijving

Even buiten één van de mooiste en best bewaarde boerendorpen van Drenthe vindt u een klein, gezellig, christelijk vakantiecentrum De Wolfskuylen. Diep verborgen in het groen en voorzien van vele plezierige faciliteiten. Een plek voor de rust-zoeker in het voor- en naseizoen en degenen die kunnen genieten van prachtig bewaard gebleven historisch cultuur-goed. Maar ook voor degenen die van gezelligheid op een kindvriendelijke recreatie-centrum houden, waar je geen omkijken hebt naar de kinderen. In de rustige maanden mei, juni en september bieden wij veelal gunstige arrangementen. Deze periodes zijn bij uitstek geschikt voor natuurlief-hebbers en rustzoekers. Wij beschikken ook over een groepsaccomodatie tot 55 personen. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bekijk ook onze eigen website. Klik onderin op website.

Faciliteiten

textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, strijkgelegenheid, vaatwasgelegenheid, babyroom, tv-verhuur, vergadergelegenheid, ITS symbool, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, T.H. groepsverblijf tot 90 p. Bung., Chalets vanaf € 200.- p. w.
Er is een wasserette op ons terrein
Wij bieden grote kampeer pl. ook voor campers.
en verhuren trekkers hutten
Iedereen is welkom die rekening houd met onze chr. identiteit.

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, Reformatorisch, Onze gasten genieten vooral van het samen zingen, in onze zaal staat een orgel en piano. Wij doen veel sport en spel in het hoogseizoen. en hebben een groot zwemba met waterglijbaan en apart peuterbad,
WIj bieden een gezellig prog. in juni en sept.
Horeaca faciliteiten
snackbar, kantine, café en/of bar, Onze snackbar en kantine zijn vooral open in de schoolvakanties.
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Landelijk, Stads-/dorpskern, Op camping, Op bungalowpark, Op/bij heide, Prachtige omgeving vele mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Digitale Falk routes .
Ook heel veel vogels zelfs zeer zeldzame zoals de wielewaal en de ijsvogel en de putter ,groenling, geelgors enz..
en ons terrein loop langs viswater,
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (0 km), Tennissen (tennisbaan) (2 km), Sauna bezoek (2 km), Waterrecreatie (10 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (2 km), Dierentuin (15 km), Attractiepark (20 km), Speeltuin, Museum/musea, Historische / archeologische plek, Dicht bij Coevorden , een heel oud vesting stadje met prachtige oude gebouwen en mooie gevels Arsenaal, kasteel, museum, vel mogelijk heden voor een dagje uit in de omgeving in het land van Bartje en de reuzen Ellert en Brammert. Diernetuin Emmen

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 165 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>