Bungalowpark

Bungalowpark Kastelenhof


Bungalowpark Kastelenhof, Ermelo, Nederland

Rustig,ruim opgezet, autovrij en midden in de natuur. Voor de kinderen is er van alles te beleven op onze speelweides. Wij hebben geen animatieteam of kantine zodat u als gezin dingen kunt ondernemen in het park of de omgeving. Badmintonnen op uw eigen grasveld, tafeltennissen, wandelen, fietsen of met de boswachter op zoek naar wild, het kan allemaal. Uw huisdier is bij ons ook welkom.

-
-
-
-
-

Beschrijving

Bungalowpark Kastelenhof is een rustig, ruim opgezet bungalowpark vlakbij het Veluwse dorp Garderen. Op ons park staan 23 bungalows geschikt voor 2, 4, 5, 6 en 8 personen. Kastelenhof is echt een park voor de rustzoeker en dus autovrij. Tegenover ons park begint het Speulderbos welk zich uitstrekt van Garderen tot aan Ermelo, Putten en Voorthuizen aan toe. Achter ons park ligt het Houtdorperveld, een uitgestrekt heideveld met zandafgravingen. Kortom bungalowpark Kastelenhof is een prima startpunt voor talloze fietstochten en wandelingen. De directe omgeving van Kastelenhof biedt u gezellige plaatsen met restaurantjes, en markten, attractieparken, subtropisch zwembad, musea en nog veel meer om het u tijdens uw vakantie naar de zin te maken.

Voor de kinderen zijn op het terrein twee speelweiden met tafeltennistafels, schommels, zandbakken een trampoline en een kleuterzwembad .Ook kunnen uw kinderen heerlijk binnen spelen in onze Binnenhof. Daar is van alles te doen: voetbaltafel, binnen zandbak, blokken, televisie, poppenhuis en nog meer. Kom zelf maar eens kijken en spelen in onze Binnenhof.

Verder is het park zo ruim opgezet dat er overal wel plaats is om te badmintonnen of te voetballen. En aangezien ons park autovrij is kunt u uw kinderen ook veilig laten spelen. Uw huisdier is bij ons ook van harte welkom al moet hij op het terrein wel aangelijnd zijn.

Zwembad wordt spraypark!
Een warme zomerdag? Dan is het fijn om even af te koelen. Dat kan straks in ons splinternieuwe spraypark. Het oude zwembad wordt afgebroken en daarvoor in de plaats komt een heerlijke waterspeelplek voor de kinderen. We houden u op de hoogte van de vorderingen. Medio mei hopen we het klaar te hebben.

Wij zijn het gehele jaar geopend. Mocht u nader geïnformeerd willen worden over ons bungalowpark dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hopen u op Kastelenhof te mogen verwelkomen. Familie Leewis

Faciliteiten

verhuur vakantiehuizen/bungalows

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern
Activiteiten
Zwemmen (zwembad) (0 km), Tennissen (tennisbaan) (1 km), Golfen (golfbaan) (20 km), Kerkbezoek (1 km), Dierentuin (17 km), Attractiepark (17 km), Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 35 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>