Camping

Landgut Engelsbach


Landgut Engelsbach, Leinatal / OT Engelsbach, Duitsland

Midden in het Duitse Thüringerwald, ligt Landgut Engelsbach, een vakantiepark met bungalows, een groepshuis en een kleine camping.

kampeerveld
kampeerveld
kampeerveld
kampeerveld
kampeerveld

Beschrijving

Midden in het Duitse Thüringerwoud, ligt het fraaie Landgut Engelsbach. Een christelijk vakantiepark omgeven door ongerepte natuur met meer dan 6000 kilometer lange wandelpaden en steden met een rijk culturele geschiedenis, bekend door Luther, Bach en Goethe.

In het hoofdgebouw bevindt zich een restaurant, kegelbaan, biljart- en tafeltennisruimte en een kinderspeelkamer.In de mei-, zomer- en kerstvakantie bieden we programma´s aan (Nederlands). Daarnaast bieden we programma´s aan op maat, voor bijvoorbeeld scholen, families, kerken en gemeentes.

Op het terrein staan 14 bungalows voor 2 - 10 personen, een groepshuis voor 40 personen en een kleine camping.

De camping is uniek gelegen, direct aan de bosrand, met uitzicht op het dal. Dicht in de buurt van de speeltuin. Aanwezig is een sanitairgebouw met douche, 2 toiletten en 2 waskabines.

Kamperen is alleen in het zomerseizoen mogelijk.

Faciliteiten

wasmachine, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
restaurant
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen, Op bungalowpark
Activiteiten
Wandelen, Zwemmen (zwembad) (2 km), Sauna bezoek, Wintersport / skieën (skigebied) (10 km), Kerkbezoek (2 km), Dierentuin (15 km), Attractiepark (10 km), Speeltuin

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 500 km)

 


>