Bed & Breakfast

B&B Vakantieboerderij Salland


B&B Vakantieboerderij Salland, Haarle ( gem. Hellendoorn ), Nederland

Welkom!

Genieten en ontspannen!.

Houd u van de gastvrijheid van het platteland? We nodigen u van harte uit.
Wandelend en fietsend de Sallandse Heuvelrug verkennen, wakker worden in een bedstee en `s morgens verwend worden met een ontbijtmand.

U kunt kiezen uit 3 boerderijkamers of 2 appartementen met bedstee. De Boerderijkamers en de appartementen zijn helemaal aan deze tijd aangepast, maar hebben het landelijk karakter behouden.

U kunt de boerderijkamers huren op basis van zelfverzorging of Bed & Breakfast,
We zien u graag op onze boerderij!

Ben en Erna Bloeme

Kamer B&B
De heide op
Pieterpad
Sfeer op de kamers
Knus

Beschrijving

x
Vakantieboerderij Salland is gelegen aan de rand van het Overijsselse plaatsje Haarle.
De landelijk gelegen vakantieboerderij ligt 8km ten zuidwesten van Hellendoorn. De prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug ligt op slechts een kwartiertje lopen.

Om de omgeving gemakkelijk te verkennen kunt u fietsen huren in het dorp. ( op loopafstand)
Ook mag u uw auto gratis parkeren en is er draadloos internet aanwezig.
Kamers

De mooie kamers van Vakantieboerderij Salland zijn eigentijds en in warme tinten ingericht en zijn voorzien van televisie, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, terras, moderne kitchenette en een badkamer met douche en toilet.
Voor het echte boerderijgevoel kiest u een appartement met comfortabele bedstee.

Voor een aangenaam verblijf in een schitterende omgeving zit u goed in Vakantieboerderij Salland. De Sallandse Heuvelrug is een fraai nationaal park. Tijdens een wandeling of fietstocht door de uitgestrekte bossen en heidevelden ziet u een grote variƫteit aan flora en fauna. Als u meer wilt weten over het park gaat u naar het bezoekerscentrum bij Nijverdal (7,5km vanaf Vakantieboerderij Salland). Hier is een interactieve expositie over het ontstaan van de Sallandse Heuvelrug.

Zin in een bezoek aan een leuke stad met veel winkelmogelijkheden? Zwolle en Deventer liggen op slechts een half uurtje rijden vanaf Vakantieboerderij Salland.

Faciliteiten

douches met warm water, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Landelijk, Stads-/dorpskern, Op/bij heide
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (5 km), Tennissen (tennisbaan) (1 km), Golfen (golfbaan) (10 km), Sauna bezoek (5 km), Waterrecreatie (10 km), Vissen (8 km), Kerkbezoek (1 km), Attractiepark (4 km), Speeltuin (0 km), Museum/musea (5 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 120 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>