Camping

Camps4Kids - Christelijke Kindervakanties


Camps4Kids - Christelijke Kindervakanties, Camps4Kids, Nederland

Camps4Kids is DE christelijke kinderkamp organisatie in Nederland!

Camps4kids
camps4kids

Beschrijving

Camps4Kids - Christelijke Kinderkampen

Camps4Kids is DE christelijke kinderkamp organisatie in Nederland. Camps4Kids bestaat al 5 jaar en is een groeiende speler van kindervakantiekampen in Nederland. De christelijke kampen van Camps4Kids helpen door nieuwe frisse programma's kinderen in Nederland de Here Jezus kennen.

Camps4Kids organiseert alleen maar thematische kampen. Tevens organiseren wij kampen het gehele jaar door tijdens (bijna) alle schoolvakanties. Camps4Kids onderscheidt zich juist hierin van andere christelijke kinderkamporganisaties.

Al vanaf het begin van Camps4Kids hebben thema's een belangrijke rol gespeeld. In 2009 zijn wij begonnen met een Koning(inne)Kamp en in de zomer hebben wij benevens de coole SummerCamps een speciaal MusiCamp georganiseerd. In 2010 kwam daar een heus CowboygirlCamp bij! Naar weer een nieuwe locatie werd uitgebreid in 2011 en wat voor een: Duinrell in Wassenaar. In 2012 is het Buddy-Camp toegevoegd en sinds 2013 bieden wij een SummerCampBasic aan in het midden van het land voor een aangename prijs. In 2014 is het CookKamp met veel enthousiasme ontvangen.

Nieuw Kamp voor 2015: Music&DanceCamp!!

KIJK OP ONZE WEBSITE VOOR MEER INFORMATIE: www.Camps4Kids.nl !!

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, VCR lid
Horeaca faciliteiten
De kinderkampen zijn volledig verzorgd.
Ligging
De kampen worden gehouden op diverse locaties:
Duinrell - Wassenaar;
Betteld - Zelhem;
Belmont - Lunteren;
Fijnoord - Ermelo
Activiteiten

Locatie
Locatie op Google maps

 


>