Bungalowpark

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet


Vakantiepark Familiehuis Nunspeet, Nunspeet, Nederland

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet gelegen aan het Veluwemeer. Zondagsrust. Prachtige vakantiewoningen in een schitterende omgeving. Van een gezellig 4 persoons chalet tot een luxe 8 persoons notariswoning. Het thuisgevoel op vakantie!

Notariswoningen 8 pers
Chalets aan de vijver
Waterfiets
Airtrampoline in de speeltuin
Chalet

Beschrijving

Op ons fraai gelegen vakantiepark verhuren wij luxe 4, 6 en 8-persoons accommodaties. En voor de grotere groepen hebben wij een 20-persoons accommodatie beschikbaar!

Eenmaal aangekomen hoeft u zich geen moment te vervelen. Met een bootje het Veluwemeer op, lekker wandelen door de bossen of over de zandverstuiving, het kan allemaal op de Veluwe. Of gaat u er op uit met de fiets, dan hebben wij een fietskaart voor u klaarliggen. Daarnaast hebben wij een privé-strand, een kinderspeelplaats met airtrampoline, voetbal- en tafeltennistafel, beachvolleybalveld, pannakooi, XL dam- en schaakbord en een Jeu de Boulesbaan.

In diverse schoolvakanties zorgt een animatieteam voor de nodige activiteiten voor de kinderen, maar ook de jongeren worden niet vergeten. Voor het hele gezin is van alles te beleven, knutselen, volleybaltoernooi, kampvuur, wildspeurtocht, je vaarbewijs halen in de minihaven, noem het maar op!

Faciliteiten:
* WiFi
* Speeltuin
* Airtrampoline
* Sportveld
* Beachvolleybalveld
* Pannakooi
* XL buiten dambord
* XL buiten schaakbord
* Jeu de Boulesbaan
* Wandelbos
* Voetbaltafel
* Tafeltennistafel
* Visvijver
* Skelters
* Familiefiets
* Verhuur motorboten & zwemvesten
* Verhuur kano's
* Verhuur SUP-boards
* Verhuur waterfiets
* Privé-strand aan het Veluwemeer
* Wasserette
* Broodjesservice
* Fietsverhuur
* Animatieteam in de mei-, zomer- en herfstvakantie

Faciliteiten

tv-verhuur, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, airtrampoline, wasserette, strand, bootverhuur, kanoverhuur, speeltuin, sportveld, WIFI, recreatieteam in vakanties

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, VCR lid
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Nabij meer of rivier
Activiteiten
Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (6 km), Golfen (golfbaan) (5 km), Sauna bezoek (8 km), Waterrecreatie (0 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (4 km), Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 69 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>