Camping

Oase Camp Storastrand


Oase Camp Storastrand, Amal, Zweden

Oase Camp Storastrand is een Christelijke gezinscamping, onder het Zweedse havenplaatsje Åmål aan de westkust van het grote Vänern-meer. De camping ligt midden in de Zweedse bossen en is omringd door één van de vele Zweedse meertjes.

Kano-bivak
Rust, ruimte en natuur in Zweden
Voetbal
Gezamenlijke Camping Barbeque
Kampvuur

Beschrijving

Oase Camp Storastrand is een christelijke gezinscamping. Storastrand spreek je uit als Stoerestrand. Stoer betekent in Zweden groot. Storastrand is dus letterlijk 'het grote strand', maar een correctere vertaling is 'de lange kustlijn'.

Oase Camp Storastrand is boven alles een natuurcamping met royale standplaatsen en voorzieningen naar Nederlandse maatstaven. Ook bieden wij in het hoogseizoen een bruisend recreatieprogramma voor kinderen, tieners en jongeren.

Wilt u meer weten? Neem eens een kijkje op onze website www.oasecamp.com

Faciliteiten

wasmachine, centrifuge, droogtrommel, strijkgelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, Tevens hebben wij kano's te huur.

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, VCR lid
Horeaca faciliteiten
snackbar, kantine, In de ochtend kunt u heerlijke verse broodjes bestellen in onze Smølhut. Kom in de middag langs voor een kopje koffie met een heerlijk Zweeds gebakje. Op vrijdag en zaterdag kunt u ook bij ons terecht voor patatjes met bijv. echte Zweedse balletjes.
Ligging
Bossen, Vrije natuur, Rustig gelegen, Nabij meer of rivier, Landelijk, Op camping
Activiteiten
Wandelen, Zwemmen (zwembad), Waterrecreatie, Vissen, Kerkbezoek (0 km), Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 1100 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>