Bungalowpark

De Roek Vakantiebungalows in Otterlo


De Roek Vakantiebungalows in Otterlo, Otterlo, Nederland

De Roek is een kleinschalig, duurzaam vakantiepark op de Veluwe. Het is gelegen net buiten Otterlo op slechts 1500m van Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Muller museum, te midden van prachtige natuurgebieden en omgeven door aantrekkelijke recreatiemogelijkheden als Burgers Zoo, de Apenheul, Ouwehands Dierenpark en het Nederlands Openluchtmuseum. Op De Roek zelf is een leuke kinderboerderij met tal van dieren. In vakanties en weekenden worden de dieren samen met onze gasten gevoerd. Daarna is er tijd voor begeleid paard rijden. Op De Roek is ook een winkeltje met biologische droogwaren, vilten souvernirs. schapenvachten etc. Ook beschikken we over een fotohut die voor gasten per dagdeel te huren is. U kunt hier de mooiste foto's maken.

ongetje met biggetje op kinderboerderij
Bungalow type A
De keuken van een bungalow type Mees
In sommige bungalows zijn huisdieren welkom.
Spelen op de nabij gelegen stuwwal

Beschrijving

Op De Roek bevinden zich verscholen in het groen 16 Finse bungalows en 2 boshuizen. De ruime opzet van het vakantiepark geeft het begrip ‘privacy’ daadwerkelijk inhoud.

Meer informatie vindt u op onze eigen website

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, strijkgelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, Er is een ruime kinderboerderij en een uitdagende speeltuin.

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern
Activiteiten
Wandelen (0 km), Tennissen (tennisbaan) (0.5 km), Sauna bezoek (11 km), Vissen (0.5 km), Kerkbezoek (0.7 km), Dierentuin (19 km), Attractiepark (19 km), Speeltuin (0 km), Museum/musea (0,5 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 30 km)

 


>