Bungalowpark

Bungalow en groepsaccomodatiepark


Bungalow en groepsaccomodatiepark, Zuidwolde, Nederland

Neutraal en kleinschalig bungalowpark. Tien hectare bos. Ooievaars als buren. Een glimp van dassen, reeën, steenmarters en salamanders. Voor wie er de tijd voor neemt... Een zee van natuur. Een oase van rust. En in die oase vindt u bungalowpark ‘Het Nolderwoud’. Hier bent u even weg van de drukte van alledag. Omringd door het prachtige Drentse land kunt u heerlijk ontspannen en genieten van warme gezelligheid en huiselijk comfort. Onze bungalows en voorzieningen zijn er helemaal op ingericht om het mogelijk te maken dat u hier die vakantie gaat vieren, waar u zo aan toe bent.

[EMPTY]
slaapkamer
grote keuken
badkamer
3 persoons kamer

Beschrijving

In ons bungalowpark hebben we twee types bungalows; standaard en luxe. De standaard bungalows zijn er vanaf 2 tot 10 personen. Luxe bungalows zijn er voor 6 en 8 personen.

Twente in Drenthe is de slogan die bij deze schitterende bungalows hoort! Op ons park staan 11 van deze luxe bungalows. De woningen staan aan de rand van het bos. Vanzelfsprekend zijn de bungalows voorzien van alles wat u nodig heeft! Omdat enkele bungalows privé eigendom zijn kan de inrichting c.q. indeling verschillen.

Het park is ook af te huren voor een groep van 45 personen


GROEPSACCOMMODATIE

Wanneer u de oprijlaan op rijdt van dit vakantiepark voelt u de rust en is het meteen genieten. Op dit kleinschalige park midden in de bossen vermaakt jong & oud zich.
Een prachtig park voor ouders met jonge kinderen en ideaal voor groepen en oudere mensen die van hun rust willen genieten.

De zeer ruime accommodatie is geheel nieuw ingericht met de wensen van dit moment.
De groepsaccommodatie beschikt over voldoende kookgelegenheid; één gasfornuis met 5 pitten en één gasfornuis met 4 pitten , een oven, magnetron en twee afwasmachines
Twee koelkasten een vriezer maken het compleet.
Er zijn 4 douches aanwezig in de woning en twee ligbaden.
Iedere slaapkamer waarvan 8 met twee 1-pers bedden en 2 met een 1-pers bed en een stapelbed, beschikken ook over een eigen wasgelegenheid.

De bungalows hebben aan beide zijden een terras, de ene zijde kijkt uit over landerijen en bos, de andere zijde kijkt uit op de binnenplaats waar een speeleldorado voor kinderen is gemaakt. Hier staan diverse speeltoestellen zoals schommels, trampoline, zandspeelplaats, kabelbaan etc.
Er staan diverse skelters in de schuur waarop de kinderen naar hartenlust (gratis) kunnen spelen

Het Park
Heeft u geen zin om te koken? dan is er op het park restaurant Het Kabouterwoud, waar u een heerlijke pannenkoek kunt nuttigen, maar ook een patatje of een broodje gezond staat op de menukaart.
Rondom het restaurant ligt ook Het Kabouterpad.
Tevens is er een beautyinstituut gelegen waar persoonlijke aandacht privacy en gezelligheid hoog in het vaandel staan. U kunt hier heerlijk genieten van de meest variërende behandelingen van top tot teen zoals een gelaatsbehandeling massages sauna whirlpool en turkstoombad (ook met de hele groep privé af te huren)

Rondom het park en in de omgeving zijn veel prachtige wandel en fietsroutes. Naast het park ligt een mountainbikeparcours (nolderbikeparc). In het natuurgebied 500 meter vanaf het park ligt een zwemvijver met drie wellen die constant zorgen voor schoon en fris water waar heerlijk gezwommen kan worden in de zomer en geschaatst in de winter. Deze vijver is alleen toegankelijk voor de gasten van het Nolderwoud dus kunt U lekker genieten van de rust.
Op het park bevindt zich een beautyinstituut, waar u zich heerlijk in de watten kunt laten leggen.

Op aanvraag kan men ook klootschieten met begeleiding.

Deze accommodatie is niet geschikt voor jeugdgroepen.


Meer informatie op de eigen website

Faciliteiten

wasmachine, droogtrommel, vaatwasgelegenheid, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant, kantine
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Landelijk, Stads-/dorpskern, Op bungalowpark
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Kerkbezoek, Attractiepark, Museum/musea

Locatie
Locatie op Google maps
Advertenties van deze aanbieder

 


>