Camping

Vakantiepark La Draille Frankrijk


Vakantiepark La Draille Frankrijk, Souillac sur Dordogne, Frankrijk

Optimaal genieten in de subtropische Franse Dordogne!
Vakantiepark La Draille ligt in een geliefd deel van Frankrijk: de subtropische Dordogne. La Draille is al 15 jaar het park met een hoge waardering voor de gastvrijheid, de vele faciliteiten en het grote aanbod aan gratis recreatiewerk. Een vakantie op dit 4-sterrenpark is een unieke ervaring voor het hele gezin!

la draille
dordogne
recreatie
bungalow
castelnau

Beschrijving

Volop sport, spel en ontspanning
Op het 44 hectare grote parkterrein zijn vele voorzieningen, zoals het zwembad met peuterbad, de bijna 40 meter lange glijbaan die voor waterplezier zorgt voor jong en oud, beachvolleybal en voetbalvelden, speeltuintjes, een enorm springkussen, tafeltennis, tennisbanen en… teveel om op te noemen.

Heerlijk eten op ons eigen park
Restaurant Au Nid de Pie heeft een sfeervol buitenterras waar u onder de wijnranken kunt genieten van heerlijke betaalbare maaltijden. Het wisselende menu, afgestemd op gezinnen, zal u verrassen! Centraal gelegen op het park vindt u cafetaria en pizzeria Bon Appétit. Tot ‘s avonds laat kunt u hier frites en alle bekende snacks op het gezellige terras nuttigen.

Parkwinkel La Montagne
In onze parkwinkel vindt u naast vers brood, groente en zuivel, ook een groot aanbod Nederlandse producten. Deze zijn veelal voordeliger geprijsd dan het aanbod in de Franse supermarkten. Uniek is dat uw vooraf gedane bestelling al bij aankomst vanuit Nederland voor u klaarstaat.

Autoluw
Op veler verzoek en naar grote tevredenheid van vele gasten is La Draille autovrij voor wat betreft de kampeerplaatsen, bungalow- en lodgetenten. Zo kunt u optimaal genieten van een veilige en rustige omgeving. Voor dit doel zijn twee grote, centraal gelegen parkeervelden beschikbaar.

Wifi
Het park is voorzien van wifihotspots. Vraag bij de receptie naar de toegangscode. Bij Bon Appétit is gratis wifi beschikbaar!

Faciliteiten

verhuur vakantiehuizen/bungalows, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant, café en/of bar
Ligging
Bossen, Vrije natuur, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern, Op bungalowpark
Activiteiten
Zwemmen (zwembad) (0 km), Tennissen (tennisbaan) (0 km), Golfen (golfbaan) (6 km), Vissen (4 km), Kerkbezoek (7 km), Dierentuin (25 km), Attractiepark, Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 1000 km)

 


>