Bungalowpark

Buitenplaats Gerner


Buitenplaats Gerner, Dalfsen, Nederland

Buitenplaats Gerner is een rustig gelegen (neutraal) recreatiepark, met kampeerplaatsen, bungalows en boshuizen, dat het gehele jaar door een grote aantrekkingskracht heeft op een ieder, die de schoonheid en rust van de natuur zoekt. In alle seizoenen zijn sfeervolle bungalows en boshuizen de ideale uitvalbasis voor het ontdekken van de mooie omgeving.

[EMPTY]
Beschrijving

Buitenplaats Gerner is een buitengewoon rustig gelegen vakantiepark met vrijstaande comfortabele eigentijdse boshuizen. Ons park ligt middenin de schilderachtige omgeving van Dalfsen aan de Overijsselse Vecht waar ongerepte naald- en loofbossen, prachtige heidevelden, kastelen en statige landgoederen nog volop aanwezig zijn.

Alle boshuizen zijn vrijstaand en afhankelijk van het type voorzien van bedstee, bruisbad, open haard, vaatwasser, combimagnetron, sauna en zonnebank en een internetaansluiting. Zoekt u de schoonheid en rust van de natuur dan vindt u alle inormatie over de verschillende verblijfsmogelijkheden op onze website www.gerner.nl

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern
Activiteiten
Zwemmen (zwembad) (0,5 km), Kerkbezoek (2,5 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 100 km)

 


>