Camping

Familiepark De Vechtvallei


Familiepark De Vechtvallei, DIFFELEN, Nederland

Camping De Vechtvallei is een gezinscamping met christelijke leiding gelegen in het prachtige Vechtdal nabij natuurgebieden, bossen en een natuur zwemgelegenheid met strand.
Het gebied is uitermate geschikt voor allerlei buiten activiteiten zoals fietsen, wandelen en vissen maar ook voor de kinderen zijn er diverse attractieparken en een dierentuin in de nabijheid.
Op het park kunt u buiten kamperen ook accommodaties huren zoals diverse chalets, trekkershutten, groepsaccommodaties en een bungalow voor mindervalide. Er zijn diverse speeltuintjes verspreid over het park en ook is er een heerlijk overdekt zwembad

[EMPTY]
[EMPTY]
[EMPTY]
[EMPTY]
Chalet voor 6-8 personen

Beschrijving

Camping De Vechtvallei is een gezinscamping met christelijke leiding gelegen in het prachtige coulisselandschap van het Vechtdal in een natuurgebied, nabij bossen en een natuur zwemgelegenheid met strand. De rivier de Vecht ligt op 400 m. buiten de camping.
Het gebied is uitermate geschikt voor allerlei buiten activiteiten zoals fietsen, wandelen en vissen maar ook voor de kinderen zijn er diverse attractieparken en een dierentuin in de nabijheid.
Op het park kunt u buiten kamperen ook accommodaties huren zoals diverse chalets, trekkershutten, groepsaccommodaties en een bungalow voor mindervalide. Er zijn diverse speeltuintjes verspreid over het park en ook is er een heerlijk overdekt zwembad. De dichtstbijzijnde stad is Hardenberg. Een gezellige stad met vele gezellige terrassen waar altijd veel te doen is en ook leuke winkels zijn. Het park ligt tevens op 7 km. van Duitsland dus een dagje Duitsland in is ook erg leuk om te doen.

Faciliteiten

wasmachine, droogtrommel, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, VCR lid
Horeaca faciliteiten
kantine
Ligging
Bossen, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Nabij meer of rivier, Landelijk
Activiteiten
Kerkbezoek (3 km), Dierentuin (40 km), Attractiepark (14 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 132 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>