Bed & Breakfast

Klein Vreugderijk


Klein Vreugderijk, Zwolle, Nederland

Op een unieke locatie in de nabijheid van de rivier de IJssel ligt aan de Zalkerdijk onze B&B Klein Vreugderijk. Op 15 fietsminuten van het centrum van Zwolle en toch midden in de natuur. De royale appartementen Karel 1 en Cornelis 2 bestaan elk uit een woonkamer, een badkamer met toilet en een slaapkamer voor 2 personen. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte met kitchenette waar het ontbijt wordt geserveerd en koffie en thee gezet kan worden. We maken gebruik van biologische producten uit de streek.
In de directe omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes, onder andere langs de prachtige uiterwaarden van de IJssel.
Voor vogelliefhebbers is er een vogelkijkhut ingericht. Voor kunst en cultuur biedt Zwolle met zijn historische binnenstad en musea vele mogelijkheden. Ook op culinair gebied is er in Zwolle een groot en divers aanbod van eetgelegenheden.
Onze B&B is ook uitermate geschikt voor een langer verblijf. Bijvoorbeeld ”een weekendje weg” of een midweek.
Hartelijk welkom!

Vooraanzicht vrijstaande B&B
Woonkamer appartement Karel 1
Woonkamer appartement Karel 1
Slaapkamer appartement Karel 1
Badkamer appartement Karel 1

Beschrijving

In Klein Vreugderijk verblijft u in de voormalige traditionele boerenschuur. Deze veestal uit 1910 is omgebouwd tot twee luxe verblijfsruimten.
In de verbouwing zijn de rustieke elementen zoveel mogelijk behouden gebleven en het geheel ademt nog steeds de sfeer van de boerenschuur. Ook de directe omgeving helpt hier aan mee. Op en om het erf lopen kippen, twee varkens en damherten. Uw accommodatie wordt omzoomt door fruitbomen, singels en weilanden. Elders op de website vind u foto’s van de verbouwing.
WAAR NAARTOE?
Zwolle is bekend om zijn rijke historie, zijn kunst, zijn culturele aanbod en culinaire diversiteit. Het centrum ligt op 15 minuten fietsen van Klein Vreugderijk. Verder zijn er in de directe omgeving prachtige wandel- en fietsmogelijkheden.

DE VERBLIJFSRUIMTEN Karel 1 en Cornelis 2
Elke verblijfsruimte bestaat uit een woonkamer met zithoek, een slaapkamer met deelbare boxspring en een badkamer met wastafel, douche en een toilet. Elke ruimte is geschikt voor twee personen. Er is gratis Wifi beschikbaar.

Cornelis 2

Cornelis 2’ is het verst gelegen vanaf de oprit en heeft een vrij vierkante woonruimte. Middels een schuifdeur zijn het slaap- en woonvertrek van elkaar gescheiden. Het interieur bestaat uit een houten parketvloer, een 2 zits designbank en twee losse de Sede stoelen. Een grote glazen pui geeft toegang tot de veranda, waar u half beschut uitzicht heeft op de moestuin en het erf. In de ochtend is dit een heerlijke plek om uw ontbijt te nuttigen.
De slaapkamer bestaat uit twee boxspring-bedden die ook los van elkaar te gebruiken zijn. Via de slaapkamer komt u in de compacte badkamer met douche, toilet en wastafel.
Vanuit de slaapkamer heeft u directe toegang tot het zonnig gelegen achterterras

Karel 1

Karel 1 is een rechthoekige ruimte voorzien van een designbank en twee losse design stoelen. De vloer is voorzien van een houten parketvloer. Via de grote glazen pui heeft u vanuit de leefruimte direct toegang tot de veranda, waar u half beschut heerlijk van het ochtendzonnetje kunt genieten.
De slaapkamer is middels een schuifdeur gescheiden van de woonkamer en voorzien van twee boxspring-bedden die ook los te gebruiken zijn. De kamer grenst direct aan de badkamer, die voorzien is van toilet, wastafel en douche.
Via de slaapkamer kunt u, middels een korte servicegang, terecht op het zonnige achterterras.

GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN

In de gemeenschappelijke ruimte, tevens entree, wordt het ontbijt geserveerd. Er is een kitchenette met spoelbak en koelkast. Hier kunt u ook uw eigen thee of koffie zetten.
De B&B heeft een intieme veranda aan de voorzijde en een terras aan de achterzijde met uitzicht op het IJssellandschap.
Onze prijs is 80,00 per nacht inclusief ontbijt en toeristen belasting.
Bij midweek en eventueel langer verblijf wordt een korting gegeven.


Faciliteiten

douches met warm water, wastafels met warm water, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, We bieden 2 appartementen en 1 gemeenschappelijke ruimte, geschikt voor 4 personen. Het ontbijt is inbegrepen.

Bij gebruik van openbaar vervoer halen wij op verzoek onze gasten van het station.
Op verzoek worden fietsen gehuurd voor onze gasten.

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, De eigenaar van B&B Klein Vreugderijk is aangesloten bij de GKV Zwolle West. De Fontein.
Horeaca faciliteiten
Binnen 15 minuten fietsafstand bent u in het centrum van Zwolle waar verschillende eetgelegenheden zijn. Van snackbar tot restaurant.
De omliggende Hanze steden, Kampen, Hattem, Elburg, bieden ook verscheidene culinaire mogelijkheden.
Ligging
Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Nabij meer of rivier, Landelijk, Stads-/dorpskern, Gelegen nabij de Uiterwaarden van de IJssel, in een landelijke omgeving met landelijke en regionale fiets en wandelroutes.
Zwolle biedt vele mogelijkheden op culinair en cultureel gebied
en voor alle gezindten worden zondagse bijeenkomsten geboden.
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (7 km), Tennissen (tennisbaan) (1 km), Golfen (golfbaan) (10 km), Sauna bezoek (6 km), Waterrecreatie (3 km), Vissen (2 km), Kerkbezoek (1 km), Attractiepark (4 km), Speeltuin (6 km), Museum/musea (6 km), Historische / archeologische plek (6 km), Vanuit de locatie zijn binnen loop-en fietsafstanden alle activiteiten te bereiken.
Dec.2017 wordt station Zwolle - West geopend. Dit is 10 min. loopafstand van Klein Vreugderijk.

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 99 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>