Bungalowpark

RCN De Jagerstee


RCN De Jagerstee, Epe, Nederland

Al meer dan vijftig jaar is RCN de Jagerstee hét bospark voor een vakantie met het hele gezin. Midden op het mooiste plekje van de Veluwe vinden onze gasten de perfecte balans tussen rust, ruimte en activiteit. De omgeving biedt veel mogelijkheden, maar voor een echt buitengevoel hoef je het park niet af.

Belltent op de Jagerstee
Boshut op de Jagerstee
Dieren voeren
Fietesen op de Veluwe
In de omgeving

Beschrijving

Op RCN de Jagerstee kun je genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Zo kun je zomaar verrast worden door een konijn, een eekhoorn of een van de vele vogelsoorten. Tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht spot je misschien een wild zijn of hert.

Wij werken hard om voor jou een optimale vakantiebeleving te creëren met respect voor mens en natuur. Wij werken aan vernieuwde concepten om je elk jaar weer positief te verrassen. Zo is er dit jaar een verkeersplein gemaakt en hebben wij luxe Finse Lodges gebouwd. Kinderen kunnen fantastisch buiten spelen, maar kunnen dit jaar ook binnen spelen. Wij hebben een recreatiezaal verbouwd tot een fantastisch indoor speelbos. RCN de Jagerstee heeft dit jaar een belangrijk keurmerk gekregen, de Green Key. Dit is een keurmerk voor het bewust bezig zijn met mens en milieu binnen onze organisatie. Zo werken er mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en maken wij bewuste keuzes voor het milieu. Dit vinden wij erg belangrijk en wij willen je graag uitnodigen om daar ook rekening mee te houden.

In ons restaurant met een nieuwe menukaart ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje. In ons restaurant wordt vers gekookt met prachtige producten. Naast de uitgebreide menukaart serveren wij ook een dagmenu. Bij de snackbar kun je de lekkerste friet, snacks en (soft)ijs verkrijgen. De campingsupermarkt heeft een zeer uitgebreid assortiment.

Ook dit jaar staat tijdens de schoolvakantie en in de weekenden (april t/m oktober) ons enthousiaste recreatieteam klaar voor jong en oud.

De receptiemedewerkers staan je graag te woord en adviseren over de leukste uitjes, of fiets- en wandelroutes in de omgeving. En bekijk de folderkast met folders over attracties, musea en dierentuinen.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, droogtrommel, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Op zondag worden er op alle RCN Vakantieparken vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens deze diensten worden er geen activiteiten door het recreatieteam georganiseerd.
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Speeltuin

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 76 km)

 


>