Bungalowpark

RCN De Noordster


RCN De Noordster, Dwingeloo, Nederland

Tussen de romantische Drentse brinkdorpen, maar ver weg van de dagelijkse drukte, ligt RCN Vakantiepark de Noordster. Het vakantiepark bevindt zich middenin Nationaal Park Dwingelderveld en is dus onderdeel van dit beschermde natuurgebied. Dat merk je: flora en fauna bepalen het uitzicht en je bent echt weg in eigen land. 's Avonds geniet je van de goed zichtbare sterrenhemel.

-
-
-
-
-

Beschrijving

Op RCN Vakantiepark de Noordster zijn zowel de bungalows als de kampeerplaatsen allemaal gelegen op een unieke plek in het Drentse bosgebied. De vrijstaande bungalows liggen verspreid over het bosterrein en zijn te bereiken via de kronkelende bospaden. Alle accommodaties hebben een eigen tuin beschut tussen de bomen en zijn voorzien van een licht en zonnig terras.
We hebben accommodaties die geschikt zijn van 4 tot 20 personen.

Kamperen op RCN Vakantiepark de Noordster is een bijzondere ervaring. De kampeerplaatsen zijn aangepast aan de omgeving. Hierdoor heb je als kampeerder altijd een unieke plaats aan één van de bospaden. Bomen en struiken zorgen voor de nodige rust en privacy, maar met voldoende ruimte om van de zon te genieten. Op open plekken in het bos liggen een aantal natuurlijk gevormde kampeervelden, geschikt voor meerdere kampeerders. Een aantal kampeerplaatsen zijn voorzien van een boomhut; een unieke ervaring voor kinderen en hun (groot)ouders.

Er zijn volop mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten, uiteraard met in achtneming voor uw eventuele voorkeur voor rust en privacy. Kinderen worden gestimuleerd om op ontdekkingstocht te gaan in de natuur.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, Waterspeelparadijs

Kenmerken
Bijzonderheden
Op zondag worden er op alle RCN Vakantieparken vakantiekerkdiensten gehouden. : Tijdens deze diensten worden er geen activiteiten door het recreatieteam georganiseerd.
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Tennissen (tennisbaan), Kerkbezoek, Speeltuin

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 137 km)

 


>