Bungalowpark

RCN De Potten


RCN De Potten, Offingawier, Nederland

Direct aan het Friese Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Het park is een watersportparadijs voor jong en oud. Zeilfanaten beleven op en om het park hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. De Friese natuur heeft naast haar typische wateren ook wat qua flora en fauna betreft genoeg te bieden.

Vakantiepark Sneekermeer
C6 op de Potten
Kampeerhaven de Potten
Kamperen aan het water
Kamperen aan het water1

Beschrijving

RCN de Potten bied je de mogelijkheid om een fantastische vakantie te beleven! Gelegen in het gebied van de Friese meren kunnen we met recht een waterpark genoemd worden.

Nieuw op ons park zijn de sloepenwoningen met eigen steiger en verbinding met alle wateren. Campers zijn ook van harte welkom! Momenteel hebben we 20 specifieke plekken inclusief service station gelegen op onze kampeerhaven.

RCN de Potten heeft kampeerplaatsen aan het water. Hier kan je de boot afmeren direct bij de plaats. Zo kan je vanaf de kampeerplaats direct het Sneekermeer op varen.

Tijdens het seizoen staat er een recreatieteam klaar om jong en oud te vermaken met de leukste activiteiten. Daarnaast staat onze tennisbaan tot je beschikking, kan je ook voetballen, volleyballen, badmintonnen en basketballen. Wil je zwemmen? Bij RCN de Potten ben je nooit ver van water. Zo kun je genieten van het strand en water. Voor zeilles kun je je aanmelden bij onze zeilschool.

RCN de Potten is omgeven met water, maar er is veel meer te doen dan alleen wateractiviteiten. Volop fiets- en wandelroutes waarvoor wij E-bikes verhuren. Onze receptie heeft vele tips en routes om de schitterende omgeving en dorpen te verkennen.
De omgeving vanaf het water verkennen? Ook daarvoor hebben wij de mooiste routes.

In ons gezellige restaurant ben je van harte welkom voor een uitgebreid diner of snelle hap. Op het terras heb je een fantastisch uitzicht op het water.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, droogtrommel, strijkgelegenheid, tv-verhuur, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, draadloos internet mogelijk, Verhuur : zeil- en motorboten, waterfietsen en kano’s.
Naast de tennisbaan een Multi court en een airtrampoline

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant, croissanterie
Ligging
Wandel-/fietsroutes, Nabij meer of rivier
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Waterrecreatie, Vissen, Speeltuin

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 141 km)

 


>