Christelijkevakantiesite.nl

RCN De Schotsman

Zoekresultaat » Nederland » Zeeland » Kamperland » RCN De Schotsman

Details

Type bungalowpark
Slaapkamers 4
Max. personen 8
Prijs vanaf € 80 / dag, € 398 / week, € 219 / midweek, € 239 / weekend
Luxe 3 sterren (gerieflijk)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens de dienst geen activiteiten op het park.
Adres Schotsmanweg 1 Kamperland Zeeland Nederland
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/deschotsman

Omschrijving

RCN de Schotsman is hét watersport paradijs in de omgeving. De ligging van RCN de Schotsman is een unieke: direct aan de ene kant het Veerse Meer, met opvallend veel groene natuur. Aan de andere kant, nog geen drie kilometer verder, de Zeeuwse kust. In het seizoen gaat er een fietspont vanaf de oude veersteiger naar historisch Veere, maar met eigen zeilboot oversteken kan ook. Ook de Zeeuwse hoofdstad Middelburg en andere gezellige steden zoals Zierikzee zijn in de buurt, beide steden waar je goed kan shoppen, leuke musea kan bezoeken en heerlijk Zeeuwse mosselen of anders lekkers kan eten.

Van zonnige, open plekken aan het water tot beschutte plaatsen met struiken en bomen op een groen kampeerveld. De ruime kampeerplaatsen – van minimaal tachtig vierkante meter groot – bieden hoe dan ook rust, privacy en voldoende plek om te relaxen. Sanitaire voorzieningen zijn nooit ver weg en er is altijd een eigen elektriciteitsaansluiting op de plek. De Schotsman heeft ook keus uit verschillende huuraccommodaties die één ding met elkaar gemeen hebben: ze liggen allemaal aan of vlakbij het water, met vaak een prachtig uitzicht over het Veerse Meer.

In ons restaurant kun je genieten van een heerlijk maaltijd en op het terras heb je schitterend uitzicht over het Veerse Meer. Voor de snelle trek is er een snackbar op het park en voor verse ontbijtbroodjes een croissanterie. Wie tijdens zijn vakantie wil (leren) zeilen of surfen kan terecht bij de zeil- en surfschool op het vakantiepark. Voor fervente waterskiërs is er op loopafstand een kabelwaterskibaan. Bijna alles wat het water op kan, is te huur: van planken en boards tot kano’s en kajaks. Er is een verwarmd buitenbad met glijbanen, en voor wie even klaar is op ’t water zijn er een sportveld, speeltoestellen, midgetgolfbaan, en tennisbanen. In de omgeving zijn genoeg bezienswaardigheden waar de receptionisten graag meer over vertellen.

Voor 2018 en 2019 staat een grote metamorfose van het park op de planning. Er komen vier typen bungalows die voldoen aan de huidige wensen van de gast. De eerste accommodaties zijn begin april 2018 gereed voor gebruik. Ook komt er een nieuw centraal gebouw.

Kenmerken

Bijzonderheden Botenverhuur, Fietsverhuur, Kindvriendelijk, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Landelijk, Op bungalowpark, Op camping, Strand, duinen, zee, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (12 km), Kerkbezoek, Museum/musea (12 km), Speeltuin, Vissen, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi voor één device
- Recreatieprogramma (van april t/m oktober tijdens de weekends en tijdens de schoolvakanties)
- Kinderbed en kinderstoel (op aanvraag, alleen bij huuraccommodatie)
- Toegang tot zwembad

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid