Bungalowpark

RCN De Schotsman


RCN De Schotsman, Kamperland, Nederland

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met zijn sportvelden, speeltuinen en eindeloze watersportmogelijkheden is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat.

-
-
-
-
-

Beschrijving

RCN de Schotsman is hét watersport paradijs in de omgeving. Maar ook buiten het seizoen is het hier heerlijk vertoeven in één van onze accommodaties. Je kan een mooie boswandeling maken of lekker uitwaaien op het Noordzeestrand.

In ons restaurant kun je genieten van een heerlijk maaltijd en op het terras heb je schitterend uitzicht over het Veerse Meer. In de omgeving zijn genoeg bezienswaardigheden waar de receptionisten graag meer over vertellen.

Een bezoek aan het historische stadje Veere is zeker de moeite waard, maar ook Zierikzee en Middelburg zijn aanraders met vele interessante musea en bezienswaardigheden.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Op zondag worden er op alle RCN Vakantieparken vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens deze diensten worden er geen activiteiten door het recreatieteam georganiseerd.
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant
Ligging
Wandel-/fietsroutes, Nabij meer of rivier
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Tennissen (tennisbaan), Waterrecreatie, Vissen, Kerkbezoek, Speeltuin

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 149 km)

 


>