Camping

RCN Domaine de la Noguière


RCN Domaine de la Noguière, Le Muy, Frankrijk

Op slechts zestien kilometer van de Middellandse Zee ligt RCN Domaine de la Noguière. Authentieke vissersdorpjes, zonnebloemvelden en steden als Cannes, Nice en Monaco liggen in de buurt; onze ligging aan de Côte d’Azur biedt jou precies de juiste mix van wat de Provence zo’n heerlijke vakantiebestemming maakt.

Zwembad
Zwembad
Saint Tropez
Restaurant
Accommodatie

Beschrijving

RCN Domaine de la Noguière was voorheen een notenboomgaard die in de jaren 70 is omgebouwd tot camping. Op dit moment heeft het park 56 verhuur accommodaties en 185 kampeerplaatsen.

Op het park zijn alle faciliteiten aanwezig voor een zorgeloze vakantie: zwembaden, glijbanen, winkel en het restaurant. Badplaatsen als Saint-Tropez en Cannes liggen in de buurt van het park en zijn een bezoek zeker waard. Ook het prachtige Gorges de Verdon is in de omgeving te vinden. Daarnaast zijn de Provençaalse dorpjes zeker een bezoek waard.

Onze receptionisten staan klaar met de leukste tips in de omgeving en de leukste uitjes. Op het park is er een recreatieteam dat de leukste activiteiten organiseert voor jong en oud.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Op zondag worden er op alle RCN Vakantieparken vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens deze diensten worden er geen activiteiten door het recreatieteam georganiseerd.
Horeaca faciliteiten
restaurant
Ligging
Bossen, Strand,duinen,zee, Bergen of heuvels
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Waterrecreatie (16 km), Speeltuin, Mulisportveld

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 1285 km)

 


>