Christelijkevakantiesite.nl

RCN Domaine de la Noguière

Zoekresultaat » Frankrijk » Provence » Le Muy » RCN Domaine de la Noguière

Details

Type camping
Slaapkamers 3
Max. personen 6
Prijs vanaf € 22 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust
Adres 1617 Route de Fréjus Le Muy Provence Frankrijk
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/domainedelanoguiere

Omschrijving

RCN Domaine de la Noguière was voorheen een notenboomgaard die in de jaren 70 is omgebouwd tot camping. Op 16 kilometer van de camping ligt de Middellandse Zee met een paar heerlijke stranden en grote steden. De jetset-steden Nice en Saint-Tropez met vriendelijke locals, mooie straatjes en gezellige markten. Het indrukwekkende ministaatje Monaco met het Koninklijk Paleis, exclusieve auto’s en de beroemde filmfestival-stad Cannes. Vanaf de camping een prachtig uitzicht op Rocher de Roquebrune en het Esterel gebergte, die bekend staat om de roodkleurige rotsen.

De kampeerplaatsen op RCN Domaine de la Noguière zijn lekker ruim waardoor het volop genieten is van de frisse buitenlucht, warme zon en de prachtige omgeving. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom en een watertappunt is altijd in de buurt. RCN Domaine de la Noguière biedt sfeervol ingerichte safaritenten en comfortabele stacaravans. Bijzonder op dit park zijn de luxe 4-persoons stacaravans met panoramadak. Geniet van dit terras van het prachtige uitzicht over de beroemde Rocher de Roquebrune.

Op het park zijn alle faciliteiten aanwezig voor een zorgeloze vakantie: zwembaden, glijbanen, winkel en het restaurant. Regelmatig is er in het zwembad aquagym of een speciaal ‘opblaasuurtje’ waarbij alle opblaasbare zwemattributen het water mee in mogen! Het recreatieteam organiseert knutseluurtjes, dansen op zomerhits, voetbaltoernooien en nog veel meer voor kinderen. Onze receptionisten staan klaar met de leukste tips in de omgeving en de leukste uitjes. Op het park is er een recreatieteam dat de leukste activiteiten organiseert voor jong en oud. Lekkere broodjes als croissants, baguette en pain au chocolat maakt het tot een heerlijk begin van de dag. Daarna een kop koffie, een borrel of heerlijk diner? Het kan in het gezellige restaurant van Domaine de la Noguière. Bij mooi weer is het er lekker toeven op het terras. Voor de vlugge maaltijd is er een snackbar en voor verse ontbijtbroodjes is er de croissanterie.

Kenmerken

Bijzonderheden Recreatie-/animatieteam
Omgeving Cultuurrijk, Nabij meer of rivier, Op camping, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (18 km), Dierentuin (85 km), Golfen (golfbaan) (15 km), Kerkbezoek, Museum/musea (2 km), Speeltuin, Vissen, Zwemmen (zwembad), Mulisportveld

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi op één device
- Recreatieprogramma (gehele seizoen)
- Toegang tot zwembad
- Toeristenbelasting tot 18 jaar oud

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid