Christelijkevakantiesite.nl

RCN les Collines de Castellane

Zoekresultaat » Frankrijk » Côte d'Azur » La Garde » RCN les Collines de Castellane

Details

Type camping
Slaapkamers 3
Max. personen 6
Prijs vanaf € 21 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust
Adres Route de Grasse/D4085 La Garde Côte d'Azur Frankrijk
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties zaterdag en woensdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/lescollinesdecastellane

Omschrijving

De omgeving van RCN Les Collines de Castellane biedt jong en oud plezier door de aanwezigheid van bergen, canyons en meren. Zoals de befaamde kloof Gorges du Verdon, ook wel bekend als de ‘Grand Canyon’ van Europa, of het azuurblauwe Lac de Castillon, waar het heerlijk zwemmen en waterfietsen is. Iets verder van de camping bevinden zich de hoge Alpen met een rijke flora en fauna, het hoogste bergmeer van Europa en een zomerrodelbaan. Of bezoek de Cote d’Azur met de heerlijke stranden en luxe badplaatsen. Het pittoreske dorpje Castellane is 10 minuten rijden van het park, met iedere zaterdag een markt.

Op de terrassencamping van RCN les Collines de Castellane zijn standaard- en comfortkampeerplaatsen beschikbaar, met overal een mooi uitzicht op de omliggende bergen. De comfortkampeerplaatsen zijn gemiddeld 100m2 en vaak vlakker dan de standaardkampeerplaatsen, met altijd een waterpunt in de buurt, evenals een sanitair gebouw. De meeste voorzieningen bevinden zich bovenaan de camping waardoor de plekken onderaan over het algemeen als rustiger worden ervaren. Ook zijn er verschillende huuraccomodaties beschikbaar. Je kunt comfortabel verblijven in onze stoere safari lodge of in een mooie stacaravan, sommige met spectaculaire vrije uitzichten over de omliggende bergen.

Ook op het park zijn er voldoende activiteiten om je geen moment te vervelen.Op de camping is een zwemparadijs met 3-dubbele glijbaan en houten zonneterras – ook met schaduwplekjes. Kinderen vermaken zich in het Adventure Park met klimbos en de langste zipline uit de omgeving. Ook zijn er een open air fitness area, tennisbaan, jeu-de-boulesbanen, tafeltennistafels, voetbalveld, basket- en volleybalveld en leuke speeltoestellen. Er is een animatie team waar je terecht kunt en op onze receptie staan onze medewerkers klaar voor informatie over de leukste uitstapjes in de omgeving.

Op de camping is een gezellig restaurant met terras en ook een snackbar met een pizzacorner voor een vlugge maaltijd op het bistroterras bij het zwembad. Daarnaast is er een campingwinkel met iedere ochtend versgebakken brood. Na een dagje uit is het bij terugkomst op de camping heerlijk genieten op het terras met een cocktail en prachtig uitzicht.

Kenmerken

Bijzonderheden Recreatie-/animatieteam
Omgeving Bergen of heuvels, Landelijk, Nabij meer of rivier, Op camping, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Dierentuin (76 km), Golfen (golfbaan) (14 km), Kerkbezoek, Museum/musea (7 km), Speeltuin, Tennissen (tennisbaan), Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi op één device
- Recreatieprogramma (van mei tot september)
- Toegang tot zwembad
- Toeristenbelasting tot 18 jaar oud

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid