Camping

RCN Belledonne


RCN Belledonne, Bourg d’Oisans, Frankrijk

Aan de rand van een beschermd natuurgebied, het Parc Nationale des Écrins, ligt RCN-camping Belledonne. Dit stuk van de Franse Alpen is vooral beroemd om de bergen uit Tour de France; vanaf het park kijken gasten uit op de alom bekende Alpe d’Huez. Fietsfanaten wanen zich hier echte wielrenners, maar ook als wintersportgebied doet de Isère het goed.

Omgeving
Zwembad
Accommodatie
Omgeving
Sportveld

Beschrijving

RCN Belledonne is gelegen in de prachtige Franse Alpen waar vele prachtige uitzichten te zien zijn. De majesteuze watervallen, musea, auto- wandel- en fietsroutes, klimparken, kabelbanen maken deze omgeving voor iedereen leuk. Of je voor de eerste keer naar deze omgeving komt, of jaarlijks terugkeert, het blijft voor iedereen indrukwekkend.

Bij de receptie staan onze medewerkers klaar voor leuke tips en uitstapjes in de omgeving. Op het park kun je heerlijk ontspannen bij een van de faciliteiten. Rustig zwemmen, een drankje doen op het terras of een activiteit bij het recreatieteam. Volledig ontspannen in onze sauna of hammam is een aanrader.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Op zondag worden er op alle RCN Vakantieparken vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens deze diensten worden er geen activiteiten door het recreatieteam georganiseerd.
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant
Ligging
Bergen of heuvels, Wandel-/fietsroutes
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Tennissen (tennisbaan), Speeltuin

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 1039 km)

 


>