Camping

RCN le Moulin de la Pique


RCN le Moulin de la Pique, Belvès, Frankrijk

Op een historisch landgoed in de Dordogne ligt 5-sterrencamping RCN le Moulin de la Pique. Dankzij de oorspronkelijke, kasteelachtige gebouwen en magnolia’s ademt het vakantiepark nog een klassieke, romantische sfeer. Luxe en weelde staan hier centraal. De combinatie van het sprookjesachtige decor en alle moderne voorzieningen maakt het vakantiepark een waar paradijs. Ook voor kinderen is het een paradijs: er zijn maar liefst vier zwembaden, een 45 meter lange glijbaan én een vierdubbele glijbaan!

Glijbanen
Kanoën
Markt Belvès
Terras
Accommodatie

Beschrijving

RCN le Moulin de la Pique is een camping in La Dordogne. Meer dan 30 jaar wordt er op het terrein gerecreëerd dat is opgebouwd rondom een oude watermolen. Het historische Belvès heeft iedere zaterdag een gezellige markt rondom de authentieke markthal waar allerlei verse producten te koop zijn.

In 2017 zijn we uitgeroepen tot top camping met 5 sterren door de Franse overheid. Daarnaast zijn vele awards als Kindercamping van het jaar en een Ecolabel omdat we een eigen waterzuiveringsinstallatie op het park hebben.

Onze receptionisten staan voor je klaar om leuke uitjes in de omgeving te gaan ondernemen.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, strijkgelegenheid, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Op enkele zondagen in het hoogseizoen worden er kerkdiensten gehouden.
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant
Ligging
Bergen of heuvels, Wandel-/fietsroutes, Landelijk
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Tennissen (tennisbaan), Golfen (golfbaan) (7 km), Kerkbezoek, Speeltuin

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 1038 km)

 


>