Camping

RCN De Flaasbloem


RCN De Flaasbloem, Chaam, Nederland

RCN de Flaasbloem was ooit een groot bosgebied. Ook nu nog ruik je er hars en dennennaalden en zie je regelmatig een eekhoorn wegschieten. Aan de rand van het park vind je een groot recreatiemeer, ’t Smokkelstrand, compleet met een groot strand, glijbanen en veel speeltoestellen.

Chalet aan het water
Recreatiemeer
Glijbanen
Tent Lodge
Kamperen op de Flaasbloem

Beschrijving

Op RCN de Flaasbloem heb je de keuze uit diverse accommodaties. Van Finse Lodge tot Tent Lodge tot een chalet aan het water. Wil je kamperen? Naast de ruime kampeerplaatsen kun je kiezen voor een plaats met boomhut of privé sanitair.

In ons restaurant ben je van harte welkom om culinair verwend te worden. Een heerlijke sorbet op het terras of een uitgebreid diner. Liever niet zo lang aan tafel? Kies dan voor onze heerlijke borrelplanken of snacks.
Naast ’t Smokkelstrand is er een overdekt zwembad op ons park. Voor de kleintjes is er ook een waterspeelparadijs.
Voor de sportieve gast heeft dit park veel te bieden, denk bijvoorbeeld aan voetbal, volleybal, voetbal en de nieuwe Flaasbloem Frisbee Games. Voor de kinderen rijdt er een treintje. Houd je van dieren? Bezoek dan eens onze kinderboerderij.

In de vakanties en weekenden in het seizoen organiseert ons recreatieteam de leukste activiteiten voor jong en oud.
Voor een uitstapje buiten het park kunnen onze receptionistes vele uitstapjes aanbevelen.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Op zondag worden er op alle RCN Vakantieparken vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens deze diensten worden er geen activiteiten door het recreatieteam georganiseerd.
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Nabij meer of rivier, Landelijk
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Tennissen (tennisbaan), Vissen, Kerkbezoek, Speeltuin

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 85 km)

 


>