Camping

RCN Het Grote Bos


RCN Het Grote Bos, Doorn, Nederland

Rijke natuur, een glooiend landschap, gezellige dorpjes en Utrecht en Amersfoort op fietsafstand: de Utrechtse Heuvelrug is een van de meest veelzijdige vakantiebestemmingen in Nederland. Of je nu sportief of cultuurliefhebber bent, een verblijf op RCN het Grote Bos in Doorn maakt je vakantie compleet.

Safaritent op het Grote Bos
G6 op het Grote Bos
Zwembad op het Grote Bos
Kamperen op het Grote Bos
Bungalow op het Grote Bos

Beschrijving

Wie over het Grote Bos wandelt wordt even stil van de machtige beukenlanen, die het centrum van het park een statige sfeer geven. Je vind er iets terug van de tijd dat RCN het Grote Bos onderdeel was van het landgoed Hydepark.

Je kunt eindeloos fietsen op de Utrechtse Heuvelrug. Een heel afwisselend landschap nodigt je uit om verschillende richtingen op te gaan: door de bossen of langs fruitboomgaarden, door rivierlandschap van het ene plaatsje naar het andere rustieke dorpje.

Op het park wordt bronwater op 180 meter diepte gewonnen, hierdoor hebben we zuiver water om te drinken en douchen. Het drinkwater behoort tot het beste in Nederland.

Onze receptiemedewerkers staan met tips voor uitstapjes voor je klaar, zodat je je geen dag hoeft te vervelen op vakantie. Op het park zorgt het recreatieteam voor leuke activiteiten in weekenden en vakanties.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Op zondag worden er op alle RCN Vakantieparken vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens deze diensten worden er geen activiteiten door het recreatieteam georganiseerd.
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Tennissen (tennisbaan), Kerkbezoek, Buitenzwembad, (Interactieve) speeltuin

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 17 km)

 


>