Camping

Minicamping Rollecate


Minicamping Rollecate, Punthorst, Nederland

Welkom op minicamping Rollecate!

Minicamping Rollecate is een gezellige familiecamping. De camping is gelegen tussen Staphorst en Nieuwleusen, nabij de buurtschap Punthorst, in een rustige en zeer landelijke omgeving.

Op korte afstand vindt u Boswachterij Staphorst, waar het heerlijk fietsen en wandelen is, maar ook heerlijk ontspannen aan de recreatieplas ”De Zwarte Dennen”.

Wij zijn ook te volgen op Facebook.

Voorste veld
Middelste veld
Achterste veld
Doorgang van middelste naar achterste veld
Een van de verhuurcaravans

Beschrijving

Op onze minicamping is plaats voor tenten, tourcaravans en vouwwagens. Wij verhuren ook volledig ingerichte tour- en stacaravans, eventueel met slaaptent en luchtbedden.

Minicamping Rollecate biedt ontspanning voor jong en oud. Er is een groot speelveld, waar bijv. gevoetbald kan worden en waar buitenactiviteiten georganiseerd worden. Er zijn ook diverse speeltoestellen, o.a. een familieschommel en een trampoline. Tevens is er een grote zandbak aanwezig. Voor jonge coureurs zijn er verschillende skelters met karren en fietsjes.

In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals bijv. een avondwandeling, knutselmiddag, dropping, pannenkoekenfeest, hooien enz.

In ”De Stal” is het heerlijk recreĆ«ren en ook worden hier veel binnenactiviteiten gehouden.U kunt hier gezellig de avonden met elkaar door brengen. Hier staat ook een orgel, een sjoelbak en veel speelgoed.
Elke zondagavond organiseren wij hier ook een sing-in (heeft u zelf een muziekinstrument, neem deze gerust mee!), met daarna gezellig gezamenlijk koffiedrinken.

Voor patat en snacks hoeft u ook niet van de camping af, hiervoor kunt u terecht in 't Bakhusie. Ook verkopen wij hier ijs en onze heerlijke sorbets.

Vanaf onze minicamping zijn diverse uitstapjes mogelijk:
Bezoek het mooie dorp Staphorst, met z'n karakteristieke boerderijen, klederdracht en
museumboerderij. In de bouwvak van regio Noord worden hier ook elke woensdag de
gezellige Staphorstdagen gehouden!
Ook een dagje Giethoorn of naar de Weerribben is een aanrader.
Verder hebben wij in ”De Stal” een tafel met heel veel foldermateriaal van uitstapjes in de omgeving. Hier is voor elk wat wils bij.

Faciliteiten

wasmachine, centrifuge, droogtrommel, strijkgelegenheid, vaatwasgelegenheid, babyroom, douches met warm water, gehandicaptentoilet, verhuur caravans, fietsverhuur

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen, Landelijk
Activiteiten

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 109 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>