Camping

Jonge Gezinnen Week


Jonge Gezinnen Week, Saint Priest la Prugne, Frankrijk

Ideale vakantie met baby's en peuters! Alle rust en ruimte voor de kleintjes. Keuze voor campingplaats, stacaravan of vakantiehuisje.

Trampolines
Peuters
Zandstrandje
Camping
Vakantiehuisjes

Beschrijving

Speciaal voor ouders met jonge kinderen organiseert Eva Vakanties enkele weken per jaar een kampeerweek om elkaar te ontmoeten en samen op te trekken. Natuurlijk is het ook leuk om ervaringen op te doen, of te delen en zo nieuwe vriendschappen te creëren.

Deze week is speciaal bedoelt voor jonge gezinnen zonder schoolgaande kinderen. Zodoende wordt de week buiten de schoolvakanties om gepland en tegen een voordelig tarief. Een ander voordeel is dat het op de camping erg rustig is in deze periode en er dus alle rust en ruimte voor de kleintjes is.

We verblijven deze week op camping Le Paradou in midden Frankrijk. We hebben hier in deze week een eigen kindvriendelijk kampeerveld waar de stacaravans en vakantiehuisjes pal naast liggen. Ook is er op deze camping een overdekt en verwarmd zwembad wat het met jonge kinderen extra fijn is.

Tijdens deze week worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals pannenkoeken avond, bellenblaas-spektakel, kampvuur met brooddeeg, groepswandeling en knutselmiddag. Daarnaast is er op zondag een samenkomst. Het programma hiervan ontvangt u twee weken voor vertrek.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, droogtrommel, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant, kantine, café en/of bar
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Nabij meer of rivier, Landelijk, Op camping
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (0 km), Tennissen (tennisbaan) (2 km), Wintersport / skieën (skigebied) (20 km), Waterrecreatie (0 km), Vissen (0 km), Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 850 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>