Camping

Eva Vakanties


Eva Vakanties, Saint Priest la Prugne, Frankrijk

Eva Vakanties is een christelijke reisorganisatie die verschillende reizen organiseert voor alle leeftijden, van actief tot heerlijk ontspannen, zowel individueel als reizen waarin u als groep optrekt.
Speciaal in de vakantieperiodes bieden we vakanties aan voor het gehele gezin, met diverse activiteiten voor zowel kinderen als tieners, in een ideale omgeving waar ook de ouders volop kunnen genieten.
In de zomervakantie kunt u op een van onze campings in Frankrijk of België terecht, waar ons team de activiteiten verzorgt. Naast een campingplaats kunt u ook een accommodatie zoals huurtent, stacaravan of vakantiehuisje huren.
Buiten de zomervakantie om bieden wij wandel- en fietsvakanties, singlereizen, jonge gezinnen week, en diverse arrangementen.

Camping - Frankrijk
Campingplaatsen
Dammen Bouwen
Jeu de Boules
Kampvuur

Beschrijving

Wij heten u van harte welkom bij Eva Vakanties; de nieuwste christelijke reisorganisatie van Nederland. Wij organiseren verschillende reizen voor alle leeftijden, van actief tot heerlijk ontspannen, zowel individueel als reizen waarin u als groep optrekt. Al met al; bij Eva Vakanties hebben we tal van mogelijkheden!

Speciaal in de vakantieperiodes bieden we vakanties aan voor het gehele gezin, met diverse activiteiten voor zowel kinderen als tieners, in een ideale omgeving waar ook de ouders volop kunnen genieten. U kunt verblijven op een van onze campings in Frankrijk of België, waar ons team de activiteiten verzorgt. Naast een campingplaats kunt u ook een accommodatie zoals huurtent, stacaravan of vakantiehuisje huren.
We bieden vele gratis activiteiten zoals kinderclub, tieneractiviteit, wandeling, kampvuur, sport en spel, voetbaltoernooi, volleybaltoernooi, dammen bouwen, enzovoorts. Daarnaast zijn er betaalde activiteiten zoals klimmen, kanoën, vlot bouwen, mountainbiken, Gps-tocht, lasergamen, boogschieten, etc.

We zijn interkerkelijk, dus iedereen is welkom! Op zondag wordt er een dienst georganiseerd en op woensdagavond een sing-in, natuurlijk bij het kampvuur.
We willen graag dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een heerlijke vakantie in een mooie omgeving met leuke mensen! Wij denken dat we met elkaar een goede sfeer kunnen creëren waarin iedereen op zijn of haar manier vakantie kan vieren.

Wij, van Eva Vakanties, willen graag ons steentje bijdragen en een deel van de opbrengsten doorgeven aan de minderbedeelden. Dit doen we op de volgende manieren:
- Collecte tijdens de zondagdienst
- Wij zetten €0,20 per persoon, per nacht, apart voor het goede doel
- Elke vrijdagavond in het hoogseizoen wordt er een veiling gehouden; hiervoor vragen we u een kleinigheidje mee te nemen, wat die avond geveild zal worden en waarvan de opbrengst uiteraard naar het goede doel gaat. Meer informatie ontvangt u te zijner tijd.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, Overdekt, verwarmd binnenzwembad.
Buitenzwembad.
Huisdieren toegestaan.
Tafelvoetbal.
Tafeltennis.

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant, café en/of bar
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Nabij meer of rivier, Landelijk, Op camping
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (0 km), Tennissen (tennisbaan) (2 km), Wintersport / skieën (skigebied) (10 km), Waterrecreatie (0 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (0 km), Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 850 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>