Bed & Breakfast

B&B Een Leuk Adresje


B&B Een Leuk Adresje, Eerbeek, Nederland

Aan de rand van Eerbeek op de Veluwe, hebben wij 2 appartementen voor onze gasten. Elk met een klein keukenblok, eigen badkamer en terras op het zuid-oosten.U slaapt op de open verdieping, te bereiken via een smalle trap. Het ontbijt staat al klaar in de rijk gevulde koelkast en morgens brengen wij u een gevarieerde ”broodplank”. De ligging is perfect voor wandelingen, fietstochten en mountainbiken door de bossen van de Veluwe of langs de weilanden.De prachtige steden Zutphen,Doesburg en Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland, de IJssel, paleis Het Loo, de stoomtrein, de Hoge Veluwe, alles in de directe omgeving.

twee appartementen
twee appartementen
keukenblokje
badkamer met toilet
slaapruimte boven

Beschrijving

Aan de rand van Eerbeek op de Veluwe hebben wij 2 nieuwe appartementen in een vrijstaand bijgebouw gerealiseerd. Elk met een eigen keukenblokje, badkamer en terras op het zuid-oosten, heerlijk in de ochtendzon. T V alleen publieke zenders. Vrij uitzicht over de weide en bosrand.Nabij het dorp met de dorpskerk en eetgelegenheden op loopafstand. Fietsverhuur in het dorp, ook e-bikes.
Rustige ligging in de natuur, waar de uil nog van zich laat horen en de eekhoorn, egels de buizerd en de specht gezien kunnen worden. De appartementen hebben vloerverwarming, dus in het najaar , winter en voorjaar is het hier heerlijk!
Een van de appartementen heeft een houtkachel.

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Landelijk, Op de Veluwe, nabij de IJssel en natuurgebied Bussloo, waar gezwommen kan worden.
Ligging op de grens van de Veluwe, bos en weilanden.
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad) (2 km), Golfen (golfbaan) (5 km), Sauna bezoek (15 km), Waterrecreatie (1 km), Vissen, Kerkbezoek, het zwembad is alleen s'zomers open. Natuurgebied Bussloo, waar gezwommen kan worden op 15 km.

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 84 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>