Hotel / Pension

Sporthotel Oberwald


Sporthotel Oberwald, Oberwald, Zwitserland

Gruss Gott
Ons Alpenhotel bevind zich in een typisch Zwitsers dorp Oberwald daar waar de jonge Rhône ontspringt en aan de voet van 4 grote beroemde Passen.
Furka-Grimsel-Gottard-Nufenen en is vlakbij de grens met Tessin/ Italiie gelegen.
(Locarno-Lago Maggiore-Ascona)

Hotel Zomer 1
SportHotel Front
DZ Standard met Balkon
Vakantiereizen
Receptie/ Bar

Beschrijving

In de Zomer zijn er verschillende culturele en sportieve gezinsactiviteiten mogelijk met leuke Passentouren, fietstochten en wandelingen naar de andere dorpjes in het dal.

In de Winter is het een sneeuwzeker Wintersportdorp met een zeer uitgebreid Langlauf loipenetwerk, winterwandelrouten een kleine skilift en Husky-touren.

Oberwald is een plaatsje in het Zwitserse kanton Wallis, en is één van de dorpen in het Goms. Oberwald is een goede uitgangsbasis voor uitstapjes en activiteiten in het hele gebied, dat een grote variëteit aan verschillende mogelijkheden biedt.
Op onze website vind u nog meer ”Erlebnissen”

Mensen die naast rust en van mooie natuur houden maar zeker ook van bezinning, Bijbelstudie met Psalmzingen tot Gods Eer......... zijn hier helemaal in hun element.

Hartelijk Groet,

Dirk & Janny den Heyer

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, tv-verhuur, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, Reformatorisch
Horeaca faciliteiten
restaurant, café en/of bar
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Nabij meer of rivier, Stads-/dorpskern
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad) (5 km), Golfen (golfbaan) (2 km), Sauna bezoek, Wintersport / skieën (skigebied), Waterrecreatie, Vissen (2 km), Kerkbezoek (15 km), Speeltuin, Museum/musea (10 km), Historische / archeologische plek

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 900 km)

 


>