Camping

Camping De Haerhagen


Camping De Haerhagen, Doornspijk, Nederland

Rust, ruimte en natuur op onze minicamping met kampeerplaatsen, huurcaravans, vakantiehuisje en caravan B&B . Tevens het hele jaar door mogelijkheid voor retraite, creatieve workshops, thema/stiltewandelingen.

-
-
-
-
-

Beschrijving

Onze minicamping staat voor rust, ruimte en natuur met maximaal 16 kampeerplaatsen naast 3 verhuurcaravans. Daarnaast hebben wij 2 vakantiehuisjes.

De regio is veelzijdig met goede fiets- en wandelmogelijkheden en vlakbij een prachtige zandverstuiving met aansluitend bos. Tevens afwisselend poldergebied dat aansluit op het Veluwemeer.

Het pittoreske stadje Elburg en Nunspeet zijn op korte afstand. Daarnaast zijn onze vakantiehuisjes en verhuurcaravans beschikbaar voor B&B of kort of langer verblijf. Onze gasten zeggen altijd, wat een heerlijke rust is hier. Dus ook een prachtige plaats voor hen die een moment van retraite willen ook in de winterperiode. Ons terrein kan ook tijdig voor een kleinschalige groep worden gereserveerd. Op verzoek wordt een pastoraal gesprek, stilte- of themawandeling of creatieve workshop aangeboden.

Faciliteiten

wasmachine, centrifuge, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, draadloos internet mogelijk, Prijzen vindt u op onze website en zijn afhankelijk van type huurcaravan, vakantiehuisje, duur van het verblijf/seizoen. Wij zijn aangesloten bij de SVR.

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, VCR lid, Vanuit onze christelijk identiteit bieden wij de mogelijkheid voor een pastoraal gesprek en/of thema/stilte wandeling. We geloven in de eenheid van het Lichaam van Christus en hebben respect voor uw persoonlijke christelijke identiteit.
Horeaca faciliteiten
In directe omgeving zijn meerdere mogelijkheden om uit eten te gaan of afhaalmogelijkheden.
Ligging
Bossen, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Nabij meer of rivier, Landelijk, Op camping, Op/bij heide, Onze gasten zijn vaak enthousiast over de zeer afwisselende natuur in de nabije directe omgeving met bos, zandverstuiving, polder, Veluwemeer en heide.
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad) (4 km), Tennissen (tennisbaan) (9 km), Golfen (golfbaan) (9 km), Sauna bezoek (9 km), Waterrecreatie (8 km), Vissen (2 km), Kerkbezoek, Attractiepark (12 km), Speeltuin (6 km), Museum/musea (6 km), Het nabijgelegen stadje Elburg en Nunspeet bieden voldoende mogelijkheden voor boodschappen en de regio heeft een ruim aanbod aan zeer verschillende recreatieactiviteiten.

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 70 km)

 


>