Camping

Camping Buitengewoon


Camping Buitengewoon, Schoonloo, Nederland

Wij heten u van harte welkom op Camping BuitenGewoon, een kleine, rustige familiecamping middenin Drenthe. De camping ligt aan de rand van het dorp Schoonloo in het Nationaal Beek-en Esdorpen Landschap Drentse Aa. Het is een BuitenGewoon mooi natuurgebied met uitgestrekte bossen, heidelandschappen en toeristische dorpen met veel fiets en wandelroutes. De camping biedt uitzicht op een prachtig bos waar regelmatig in de avondschemering ree├źn lopen. Vanaf de camping loopt u direct het bos in waar zich een mooie recreatieplas bevind met strand.

camingveld
anitair
camping
ieberenplas
ieberenplas

Beschrijving

De camping heeft op dit moment 22 ruime kampeerplaatsen, en een aantal camperplaatsen. Om de camping zo natuurlijk en kindvriendelijk mogelijk te houden, is er een parkeerplaats aangelegd. De kampeervelden zijn hierdoor autovrij, dus alle ruimte voor de kinderen om te spelen.

Camping Buitengewoon werkt samen met Binnenstebuiten, een dagbesteding voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Deze buitengewone jongeren zullen ons ondersteunen in de werkzaamheden op de camping.

Onze geiten, kippen en konijnen wonen in de gezellige dierenweide. Als kinderen zin hebben kunnen ze samen met de dierenverzorgers helpen bij het verzorgen en voeren van de dieren.

Wij leven en werken vanuit een christelijke achtergrond .Deze geloofsbeleving zult u ervaren als u bij ons te gast bent. Maar ook als u geen christelijke levensvisie hebt bent u van harte welkom.

Op de camping is er plaats voor kampeerders die hun eigen paard mee willen nemen. Er zijn diverse plaatsen die direct aan de paardenwei grenzen.

Gedurende het campingseizoen worden een aantal kleinschalige activiteiten georganiseerd.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, vaatwasgelegenheid, babyroom, vergadergelegenheid, douches met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Nabij meer of rivier, Op de camping is er plaats voor kampeerders die hun eigen paard mee willen nemen. Er zijn diverse plaatsen die direct aan de paardenwei grenzen.
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Vissen, Kerkbezoek, Dierentuin, Attractiepark, Speeltuin, Museum/musea, Historische / archeologische plek

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 145 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>