Hotel / Pension

De Johanneshoeve


De Johanneshoeve, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Nederland

Rust, Boerderij, Natuur, Kleinschalig, Boerderijkamers, Bed & Breakfast, Groepen, Familieweekend, Relax

Boerderijkamer Geke
-
-
-
-

Beschrijving

De Johanneshoeve heeft verschillende mogelijkheden om te overnachten.

Zo is het mogelijk om met uw partner, vrienden, gezin of familie te komen logeren in één van de boerderijkamers. De 4 appartementen van de Johanneshoeve zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers, badkamer(s) en een luxe woonkeuken die verbonden zijn door een hal. De luxe kamer/keuken is verbonden met een terras. Dit terras biedt uitzicht over de uitgestrekte landerijen van het typische ruilverkavelingslandschap.
Nieuw zijn de 3 tweepersoons (hotel-)boerderijkamers en een familiekamer.
De bedden zijn al opgemaakt, zodat uw vakantie direct kan beginnen.

Bij aankomst staat de koffie met eigengebakken Twentse Krentenwegge, volgens het recept van bakker opa Schipper, voor u klaar.

Wanneer u met grotere groepen komt is het mogelijk om meerdere boerderijkamers te combineren. Hierbij krijgt u de beschikking over een gezellige huiskamer met alle moderne gemakken. Zo vind u hier een grote eettafel en een uitgebreide keuken met afwasmachine, fornuis en combi-oven. En een gezellige zithoek bij de open haard.
Door de terrasdeuren komt u op uw terras. Op het erf is voldoende ruimte.

Wanneer u komt overnachten kan onze kok alle maaltijden voor u verzorgen, zodat u niets mee hoeft te nemen en meteen kunt genieten van uw verblijf op de Johanneshoeve. Vraag gerust naar onze arrangementen, die wij op maat voor uw groep maken; geheel verzorgd, zelfverzorging of een combinatie van beide.

De Johanneshoeve is een voormalige ruilverkavelingsboerderij in de gemeente Twenterand. De boerderij is in 2010 verbouwd tot boerderijkamers en een vergaderruimte. In de omgeving van de Johanneshoeve vindt u het natuurgebied 'De Engbertsdijkvenen' en verschillende musea.

Faciliteiten

wasmachine, droogtrommel, vaatwasgelegenheid, vergadergelegenheid, douches met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
restaurant, Van ontbijt tot diner, wij serveren het u in uw eigen appartement
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Landelijk
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Vissen (1 km), Kerkbezoek (3 km), Historische / archeologische plek (1 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 140 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>