Bungalowpark

De Toffe Peer


De Toffe Peer, Ruinerwold, Nederland

Verspreid over het Drentse erf vindt u een viertal sfeervolle vakantiewoningen. De vakantiewoningen, voorzien van alle gemakken, helpen u te genieten van de rust en ruimte die de Toffe Peer biedt.

Sfeervolle vakantiewoningen
Woonkamer Juttepeer
Slaapkamer Juttepeer
Juttepeer
Woonkamer Kleipeer

Beschrijving

De Juttepeer is een gerieflijk vakantiehuis, gebouwd in de voormalige Kapschuur. Dit vakantiehuis biedt u een uitgelezen kans om het hele jaar door te genieten van rust en ruimte. Zowel in het huis, als in de eigen tuin met terras, is het goed vertoeven voor 4-6 personen. De kinderen kunnen naar hartelust skelteren, of mee gaan naar de paardjes en geiten, om ze te helpen voeren.

De sfeervolle Kleipeer - gebouwd in een voormalige Potstal - biedt u gezelligheid in een ambiance die oud met nieuw vermengt. U slaapt onder het rieten dak, tussen de tweehonderd jaar oude gebinten. Beneden hebt u door de koestalraampjes zicht op de paardjes en geiten. Vanaf uw eigen terras geniet u onder het genot van een drankje van het Drentse erf. De Kleipeer is recent verbouwd, en voorziet u van alle gemakken. De Kleipeer biedt plaats aan 4 personen.

Een plaggenhut in Drenthe heeft als voorbeeld gediend voor de bouw van de Pondspeer. In de Pondspeer waant u zich terug in de tijd. Slapen in de bedstee, eten aan de eiken tafel bij het schijnsel van een oude lamp. De Pondspeer beschikt over een luxe douche en is c.v. verwarmd. Bij een gezellig haardvuur geniet u op het terras van het Drentse erf en de magnifieke zonsop- en ondergangen. De Pondspeer biedt plaats aan 2 tot 4 personen.

De Uutloper is een gezellige, zeer sfeervol ingerichte ruime plek waar u kan genieten van de prachtige Drentse omgeving, en natuurlijk van elkaar. De Uutloper is voorzien van een ruime woon- en zitkamer met een professionele keuken met onder andere een snelle vaatwasser en een grote oven en magnetron.
Boven zijn er vier slaapkamers, waar plek is voor elf personen. De boxsprings garanderen u een geweldige nachtrust.

Faciliteiten

textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, strijkgelegenheid, vaatwasgelegenheid, babyroom, tv-verhuur, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
kantine
Ligging
Bossen, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Landelijk, Op camping, Op bungalowpark
Activiteiten
Wandelen (0,2 km), Fietsen (0.2 km), Zwemmen (zwembad) (5 km), Tennissen (tennisbaan) (2 km), Golfen (golfbaan) (5 km), Sauna bezoek (2 km), Vissen (2 km), Kerkbezoek (2 km), Dierentuin (40 km), Attractiepark (25 km), Speeltuin (1 km), Museum/musea (2 km), Historische / archeologische plek (2 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 124 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>