Camping

La Bonne Source


La Bonne Source, Saint Martin Sepert, Frankrijk

Zonnig weer, midden in de natuur, ruime plaatsen, leuke contacten, kinderen die zich vermaken in het zwembad, in het riviertje de Loyre of tijdens onze activiteiten: La Bonne Source biedt u een vakantieplek waar u zich als christen écht thuis kunt voelen. Gelegen in een dal en gesloten tussen de heuvels van de Corrèze kenmerkt de camping zich door haar christelijke identiteit, gemoedelijke sfeer en prachtige ligging.

Zwembad
Terras
Bergerie
Zwembad
Sport

Beschrijving

De Corrèze staat bekend als het groene hart van Frankrijk; het is nog niet ontdekt door het massatoerisme en heeft zijn authenticiteit behouden. U zult zich, net als wij, snel thuis voelen in dit nog ongerepte gebied, bij de nog gastvrije bevolking, weldadige rust en lekkere klimaat. In de omgeving zijn tal van mogelijkheden om te zwemmen, wandelen, fietsen of het bezoeken van charmante dorpjes.

La Bonne Source is geopend van 1 juni t/m 15 september en is voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder. Alle zeer ruime kampeerplaatsen genieten 10 ampère stroom en de camping heeft mooi en schoon sanitair. We beschikken over een zwembad, voetbal en volleybalveld, speeltuin met o.a. speelfontein, luchtkussen, tokkelbaan en tafeltennistafels. Ook het riviertje de Loyre en omliggende de bossen zorgen voor veel speel plezier. Er is genoeg te doen voor jong en oud! We bieden een beperkt maar gezellig programma. Kanoën door de Vezere, zingen in de openlucht, knutselen op de kinderclub, sportactiviteiten of marshmallows op het kampvuur; er is voor ieder wat wils.

Kortom, er is genoeg te beleven en te ervaren! Kom en geniet met ons mee van ons prachtige stukje Frankrijk in de Correze!

Faciliteiten

wasmachine, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, draadloos internet mogelijk, Zwembad, tokkelbaan, springtoren, speelfontein, speelstrandje, wandelroutes.

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, VCR lid
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant, kantine, café en/of bar, In het hoogseizoen is er brood te bestellen op de camping
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen, Nabij meer of rivier
Activiteiten
Wandelen (0 km), Zwemmen (zwembad) (0 km), Waterrecreatie (10 km), Kerkbezoek (0 km), Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 913 km)

 


>