Camping

Camping t Eind


Camping t Eind, Overberg, Nederland

Camping 't Eind in Overberg ligt aan de voet van de Amerongse Berg, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.
Een ideale stek voor fietsers, wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers!
Wij bieden mooie ruime, groene plaatsen voor stacaravans, toercaravans, campers en we hebben vanaf april 2014 een paar unieke verhuuraccommodaties, nl. The Pods.Het is heerlijk genieten en onthaasten op camping 't Eind !
Voor meer informatie; kijk op onze website www.campingteind.nl

de receptie van camping  t Eind
toercaravanplaats op camping t Eind
toiletgebouw
stacaravanplaats op camping %22t Eind
veldje voor toercaravans

Beschrijving

Camping 't Eind ligt in Overberg, een klein landelijk dorpje, mooi gelegen tussen het bosrijke gebied van De Utrechtse Heuvelrug en het landelijke gebied van de Gelderse Vallei. Ook de Betuwe ligt op een steenworp afstand.
Onze camping biedt een ideale stek voor de natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars en fietsers omdat de camping grenst aan het bos van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Deze omgeving biedt schitterende fiets- en wandelroutes, en zeker niet te vergeten; een gevarieerd aanbod aan uitstapjes! Kastelen en landhuizen in de aangrenzende pittoreske dorpjes, maar ook de Grebbeberg en Ouwehands Dierenpark in Rhenen zijn zeker de moeite van een bezoekje waard.
Op onze camping heerst er een sfeer van rust en gemoedelijkheid. De plaatsen van zowel de stacaravans als de toercaravans zijn ruim en groen opgezet en bieden daardoor veel privacy.
Nieuw zijn onze 2 unieke verhuuraccommodaties The Pods. Dit zijn houten, kleine knusse hutten waar u met 2 volwassenen en 2 kinderen in kunt kamperen. U dient alleen zelf uw beddengoed en linnengoed mee te nemen.
Ook nieuw zijn onze camperplaatsen.
Bij ons vindt u geen zwembad of kantine, wel hebben we een leuk houten speeltoestel voor de kinderen, een natuureducatietas om samen in het bos op verkenning te gaan, een jeu-de-boules baan en een tafeltennistafel.
Honden worden niet toegelaten op de camping.

Faciliteiten

wasmachine, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, verhuur van The Pod, een kleine knusse houten hut (soort trekkershut) waar met 2 volw. en 2 kinderen in gekampeerd kan worden. Zelf alleen beddengoed en linnengoed meenemen.

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
Onze buren hebben een restaurant, d.i. Brasserie De Holle Boom.
In Veenendaal zijn er diverse eetgelegenheden.
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Nabij meer of rivier, Landelijk, Op/bij heide, De camping grenst direct aan het bos van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
Hier zijn prachtige wandel- en fietsroutes.
Verder grenst Overberg aan het gebied van De Gelderse Vallei, een mooi landelijk gebied. Ook de Betuwe is dichtbij.
Activiteiten
Wandelen (0 km km), Fietsen (0 km km), Zwemmen (zwembad) (6 km km), Tennissen (tennisbaan) (5 km km), Golfen (golfbaan) (15 km km), Sauna bezoek (2 km km), Waterrecreatie (8 km km), Vissen (10 km km), Kerkbezoek (2 km km), Dierentuin (10 km km), Attractiepark (15 km km), Speeltuin (5 km km), Museum/musea (5 km km), Historische / archeologische plek (5 km km), winkelen in Veenendaal, plm. 5 km.
winkelen in Barneveld, plm. 20 km.

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 30 km)

 


>