Camping

Aquaresort It Soal


Aquaresort It Soal, 8711 GX Workum, Nederland

Gezellige 4 sterren camping langs de kust van het IJsselmeer. Een zeer kindvriendelijke camping, die bovendien om haar unieke zeil- en surfmogelijkheden bekend staat. Bovendien verhuur van luxe, volledig ingerichte bungalettes.

[EMPTY]
[EMPTY]
[EMPTY]
[EMPTY]
[EMPTY]

Beschrijving

De enige 4 **** camping in Nederland gelegen aan een zandstrand van 800 m langs de kust van het IJsselmeer. De zéér kindvriendelijke camping beschikt over seizoen- en toeristische plaatsen. De ruim opgezette plaatsen liggen beschut op knusse veldjes en zijn alle voorzien van een CEE 6A elektra-aansluiting. De camping krijgt al sinds vele jaren het predikaat ”uitmuntend” toegewezen door de ADAC. De moderne sanitaire voorzieningen met vloerverwarming, de optimale parkeermogelijkheden, de goed verlichte en verharde wegen en de algehele onderhoudstoestand van de camping spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Bovendien staat de camping internationaal bekend om haar unieke zeil- en surfmogelijkheden. Op het terrein bevinden zich ook een 30tal moderne, volledig ingerichte bungalettes, die elk door maximaal 5 personen kunnen worden gehuurd.

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
Ligging
Strand,duinen,zee, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern
Activiteiten
Zwemmen (zwembad) (2 km), Tennissen (tennisbaan) (0 km), Sauna bezoek (15 km), Waterrecreatie (2 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (2 km), Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 200 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>