Camping

Camping De Linderbeek


Camping De Linderbeek, Den Ham, Nederland

Camping de Linderbeek is schitterend gelegen in het Regge Vechtdal aan het visrijke water van de ´Linderbeek´. De 35 ruime comfort plaatsen (120m2) zijn voorzien van stomend water, 16A stroom en gratis Wifi. De camping heeft twee verwarmde sanitaire gebouwen. Er is een recreatieruimte met TV en een jeu de boules baan. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en skelters. Vanaf de camping kunt u eindeloos fietsen door de omgeving of een kanotocht maken over de ´Linderbeek´ en/of ´Regge´. Kano´s zijn op de camping te huur.

Uitzicht op de camping
Uitzicht op de camping
Toiletgebouw
Toiletgebouw
Uitzicht op de camping

Beschrijving

Voor uitgebreide informatie: www.linderbeek.nl
Voor ervaringen en beoordelingen: www.zoover.nl en google recensies

Faciliteiten

textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, vaatwasgelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, De toiletgebouwen zijn voorzien van handzeep en toiletpapier. Voor douchen wordt gewerkt met een drukknopsysteem (geen muntjes). Er is een overdekte fietsenstalling. Alle faciliteiten zijn inclusief, behalve het gebruik van de wasmachine.

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
kantine, In de omgeving zijn verschillende goede restaurants. De dichtstbijzijnde snackbar, chinees en supermarkt zijn in Den Ham (2 km van de camping)
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Nabij meer of rivier, Landelijk, Stads-/dorpskern, U kunt in de omgeving eindeloos wandelen en fietsen in de bosrijke omgeving. De camping ligt aan het riviertje 'De Linderbeek' (een zijtak van de Regge). Kano's zijn de op camping te huur. In de omgeving zijn een aantal mooie dorpen en stadjes.
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (2 km), Tennissen (tennisbaan) (2 km), Golfen (golfbaan) (15 km), Waterrecreatie (0 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (2 km), Dierentuin (40 km), Attractiepark (15 km), In de Linderbeek kunt u zwemmen, vissen en kanoën. Kano's / Kajakken zijn op de camping te huur. De Camping ligt vlak bij een fietsknooppunt van waaruit u eindeloze fietstochten kunt maken.

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 120 km)

 


>