Bungalowpark

Bungalowpark Parc de Witte Vennen


Bungalowpark Parc de Witte Vennen, Oostrum, Nederland

Parc de Witte Vennen is een kleinschalig bungalowpark, in combinatie met een 100 % toeristische ParcCamping, prachtig gelegen aan een meertje met gescheiden veilig strandbad. Rust, Ruimte en échte Gastvrijheid wordt hier met hoofdletters geschreven. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk.

oeverwoning achterzijde
Vissen op steiger
Strandbad
Speeltuin
Luchtfoto

Beschrijving

Parc de Witte Vennen is een kleinschalig bungalowpark, in combinatie met een 100 % toeristische ParcCamping, prachtig gelegen aan een meertje met gescheiden veilig strandbad.

U kunt kiezen uit romantische vrijstaande Scandinavische chalets, luxe oeverwoningen met een terras direkt aan het water of splinternieuwe moderne parkwoningen. Alle woningen zijn zeer compleet ingericht met o.a. magnetron, TV, Hifi setje en tuinmeubelen. De luxe oever- en parkwoningen beschikken over een woonkamer met open haard, ruime keuken met o.a. een vaatwasser en een badkamer met (inloop)douche en ligbad.
De prachtige omgeving nodigt u uit voor wandel- en fietstochten door het Maasdal en het Nederlands-Duitse grensgebied. Twee Nationale Parken liggen op korte afstand n.l. de Maasduinen tussen de Maas en Duitsland en de Groote Peel.

Overal op het park vindt u speeltuintjes en bij het strandbad ligt de kantine met terras en de grote speeltuin. Voor Rust, Ruimte en échte Gastvrijheid komt u naar Parc de Witte Vennen in het mooie Noord-Limburg

Nieuw in 2011 is het centrumgebouw met onder andere gezellig loungecafé met bibliotheek, groot terras en wellness voorziening met sauna, stoombad en relaxruimte.
Ook is er een nieuwe professionele midgetgolfbaan.

Faciliteiten

wasmachine, droogtrommel, strijkgelegenheid, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, draadloos internet mogelijk, Gratis waterfietsen.
Gratis all-weather tennisbanen

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
snackbar, kantine, café en/of bar
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Nabij meer of rivier, Landelijk, Stads-/dorpskern, Op camping, Op bungalowpark, Nationaal Park ”De Groote Peel” op 20 km.
Nationaal Park ”De Maasduinen” op 10 km.
Stiltegebied Landgoed Geijsteren op 5 km.
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (0 km), Tennissen (tennisbaan) (0 km), Golfen (golfbaan) (3 km), Sauna bezoek (0 km), Waterrecreatie (0 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (2 km), Dierentuin (10 km), Attractiepark (15 km), Speeltuin (0 km), Museum/musea (5 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 80 km)

 


>