Bungalowpark

Tamarisk Villages


Tamarisk Villages, Cantignergues, Frankrijk

In het zuiden van Frankrijk ligt een authentiek dorp: Cantignergues. Hier heeft Tamarisk Villages verschillende vakantiehuizen die u kunt huren. Volop mogelijkheden voor activiteiten en excursies!

Huisje Tamaris
Het dorp
Woonkamer Olivier
Zonovergoten terras
Zwembad

Beschrijving

In het zuiden van Frankrijk ligt een authentiek dorp: Cantignergues. Hier heeft Tamarisk Villages verschillende vakantiehuizen die u kunt huren. Wat maakt Tamarisk nu zo bijzonder?

- Een oase van rust
Het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan in Cantignergues. Er is geen mobiel bereik, geen wifi, geen massatoerisme. Wel is er een oase van rust en ruimte, waar gedachten alle kanten op kunnen waaien. Het dorp ligt in een vallei van het natuurgebied Minervois, waar u eindeloos in kunt verdwalen. ’s Nachts ziet u duizenden sterren aan de hemel staan. Alleen het getsjirp van de Zuid-Franse krekels en het kabbelen van de rivier is hoorbaar.

- Avontuurlijke activiteiten
Klimmen, abseilen, mountainbiken, grotexcursies: wie denkt dat je je in deze omgeving kunt vervelen, heeft het mis! Een outdoorinstructeur verzorgt in de zomerperiode stoere activiteiten voor de jeugd en volwassenen. Ook is er een recreatieteam waar u meerdere ochtenden per week de kinderen kunt laten knutselen en spelen. Wie verkoeling zoekt, duikt in het prachtig gelegen zwembad, dat open is van de meivakantie t/m de herfstvakantie. De cultuursnuivers kunnen hun hart ophalen in steden als Carcassonne of Minerve, en ook de Middellandse Zee is niet ver weg.

- Sfeervolle huizen
De Franse huizen die u kunt huren, stammen uit de achttiende en negentiende eeuw. Deze zijn volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht, maar ademen nog steeds een mediterrane sfeer. Oude plafondbalken, natuurstenen muren en huiselijke houtkachels zorgen ervoor dat u zich er al snel thuis voelt. De natuurstenen muren zorgen er bovendien voor dat u in de zomer heerlijk koel binnen kunt zitten.

- Een plek van bezinning
Het dorp wordt ook wel ‘Porte d’Espérance’ genoemd. Poort van hoop. In stille bezinning mag u op zoek gaan naar God, onze Hemelse Vader. In de zomerperiode is er een pastoraal werker aanwezig die altijd in is voor een goed gesprek. Hij of zij verzorgt wekelijks een samenkomst en sing-in en bijna dagelijks een ochtendopening en/of avondsluiting.

- Scherpe prijzen
De huizen van Tamarisk zijn niet duur, en doorgaans een stuk groter dan vakantiehuizen van andere aanbieders. Kijk bij ons aanbod voor de actuele prijzen.

- Ontmoeting met elkaar
Het dorp biedt plaats aan slechts 55 personen. Zo is er ruimte voor de gasten om elkaar echt te leren kennen – op het plein in het dorp, aan de kabbelende beek of ’s avonds bij de barbecue. Het leven in Cantignergues is kleinschalig en persoonlijk, wat zorgt voor een bijzondere sfeer.

- Nederlandse beheerders
Eenmaal in het dorp aangekomen, word u ontvangen door een Nederlands beheerdersechtpaar dat de tijd neemt om u welkom te heten op deze bijzondere plek.

Faciliteiten

textielwasgelegenheid, vaatwasgelegenheid, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, VCR lid, In het hoogseizoen dagelijks een ochtendopening en een avondsluiting in de eigen kapel. Wekelijks een singin op woensdag en samenkomst op zondag.
Horeaca faciliteiten
café en/of bar
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (0 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (0 km), Historische / archeologische plek (15 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 1200 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>