Camping

Camping Casa Aurora


Camping Casa Aurora, Cupramontana, Italië

Welkom op Camping Casa Aurora.

De camping heeft 12 kampeerplaatsen, voorzien van water en electra en is gelegen op een terrein van circa 1 ha met een met een adembenemend uitzicht over de glooiende heuvels van de Verdicchio vallei.

Het kampeerterrein is dusdanig qua opzet dat er genoten kan worden van het echte kamperen zonder afbakening e.d.

De sanitaire voorziening is nieuw en modern, in totaal 4 toiletten, 4 douches en 4 wastafels met warm en koud water.

Ook is een heerlijk zwembad aanwezig voor een verfrissende duik, evenals een tafeltennis- en voetbaltafel.

Camping met uitzicht
Zwembad
De baai van Sirolo
Campingterrein
Het binnenplein van Cupramontana

Beschrijving

De camping van Casa Aurora ligt onderaan het terrein, aan het einde van Via Pezzole, een stuk grond van ca 1 hectare met een adembenemend uitzicht over de glooiende heuvels van de Verdicchiovallei,met daarachter de bergen van de Apennijnen…

Aan de zijkant van het kampeerterrein staan veel grote bomen, in het midden zijn ze wat kleiner. Verder is een modern sanitairgebouw aanwezig met in totaal 4 toiletten, 4 douches en 4 wastafels met warm en koud water.

Het zwembad heeft een afmeting van 8x4 meter, 1,25 meter diep met een mooi hardhouten terras aan twee kanten. U kunt bij het zwembad ook heerlijk op diverse terrassen in de schaduw van oude olijfbomen zitten. Tafeltennistafel en een voetbaltafel zijn daar ook aanwezig, voor kinderen èn volwassenen.
Ned. talige rondleiding Perugia en/of Assisi; naar Rome, met de trein vanuit Fabriano; iedere week pizza-workshop voor kinderen; samen eten met andere gasten van Casa Aurora op het gezellige binnenplein van Cupramontana; iedere zaterdagochtend wandelen met wandelclub 'Cupra in camminata'; wijntour/proeverij bij diverse wijnhuizen van Cupramontana; olijfolietour/proeverij in San Paolo di Jesi.
In onze receptie ligt veel foldermateriaal voor meer tips, ook is er een toeristenbureau in Cupra. U kunt bij ons groentes uit eigen biogroentetuin kopen; in het hoogseizoen ook vers brood uit Cupra.

In verband met het geringe aantal plaatsen raden wij aan om te reserveren. Wij zijn helaas niet toegankelijk voor caravans en campers, omdat onze toegangsweg nogal steil is.

Faciliteiten

vaatwasgelegenheid, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Strand,duinen,zee, Bergen of heuvels, Wandel-/fietsroutes, Supermarkt of winkel(s), Landelijk, Stads-/dorpskern
Activiteiten
Wandelen (10 km), Fietsen, Zwemmen (zwembad), Wintersport / skieën (skigebied) (100 km), Kerkbezoek (35 km), * Wandel/fietskaart bij ons aanwezig; wandelclub 'Cupra in camminata', voor geoefende wandelaars!
* Fietsen voor geoefende fietsers, soms erg steil!!
* In Matelica, zo'n 35 km, is een kleine evang. gemeente; er wordt uiteraard Italiaans gesproken.

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 1500 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>