Bungalowpark

Vakantiepark Witterzomer


Vakantiepark Witterzomer, Assen, Nederland

Vakantiepark Witterzomer Assen in het hart van Drenthe biedt verschillende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie of weekend weg. Van Luxe en unieke accommodaties tot een kampeerplaats. Tijdens het seizoen wordt er op het park op zondagochtend een oecumenische dienst gehouden.

[EMPTY]
[EMPTY]
[EMPTY]
[EMPTY]
[EMPTY]

Beschrijving

In het hart van Drenthe omgeven door bos en natuur ligt Witterzomer. Een veelzijdig 75 ha. groot familiepark met van april tot september elke zondagmorgen oecumenische gezinsdiensten. Tevens verblijft er gedurende het hoogseizoen een recreatiepastor op het park.

Het park heeft een ruime keuze aan accommodaties: Vakantiehuizen (4-5-6-8-16-20 pers.), camping, Luxe chalets (4 pers.) ook verkoop, hotelkamers (2 pers.), groepsaccommodaties (tot 100 pers.), trekkershutten (4 pers.), lodges, Dakterras Chalet, Camphomes en vakantietenten (4 tot 6 pers.).
Naast de vele recreatieve voorzieningen waaronder verwarmd buitenzwembad, recreatievijver met groot speel-klim-object, kinder kartbaan, ponybaan, fietsverhuur etc., zullen uw kinderen vooral 's zomers als het recreatieteam dagelijks allerlei leuke, dwaze, uitdagende activiteiten aanbiedt tijd te kort komen.

Met een omgeving die uitnodigt tot wandelen en fietsen en de vele, veelal kleinschalige musea die iets vertellen over de Drentse historie is Witterzomer een prima basis om letterlijk en figuurlijk ”weer op verhaal te komen”.
Wij nodigen u uit om alvast een voorproefje te nemen op onze eigen website. Klik onderin op meer informatie/website.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, strijkgelegenheid, babyroom, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Tijdens het seizoen zijn er op zondagochtend oeconomische kerkdiensten,
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern, Op camping, Op bungalowpark, Op/bij heide
Activiteiten
Tennissen (tennisbaan) (0 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (3 km), Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
Advertenties van deze aanbieder

 


>