Camping

Vakantiecentrum De Kroezedanne


Vakantiecentrum De Kroezedanne, Ambt Delden, Nederland

Midden in het prachtige Twente, te midden van natuurschoon, rust en ruimte, ligt het vakantie- en conferentiecentrum ”de Kroeze Danne” . Een plek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, waar gezinnen op adem kunnen komen.

Ruim 8 hectare terrein biedt voldoende ruimte voor tent en caravan, daarnaast staan in het bos luxe 6-8 persoons chalets ter beschikking om heerlijk te genieten van de omgeving en de waterplas. Overal zijn kleine speelplekken opgezet waar de kinderen veilig kunnen spelen, Aan de waterplas is een strandje waar lekker gepoedeld kan worden. Ook de dierenweide zal voor de kinderen een plekje zijn waar ze kunnen kroelen met de beesten.

Meer informatie op onze eigen site.

chalet
kamperen bij het water
[EMPTY]
[EMPTY]
kijken bij de paarden

Beschrijving

Midden in het prachtige Twente, te midden van natuurschoon, rust en ruimte, ligt het vakantie- en conferentiecentrum ”de Kroeze Danne” . Een plek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, waar gezinnen op adem kunnen komen

Ruim 8 hectare terrein biedt voldoende ruimte voor tent en caravan, daarnaast staan in het bos luxe 6-8 persoons chalets ter beschikking om heerlijk te genieten van de omgeving en de waterplas. Overal zijn kleine speelplekken opgezet waar de kinderen veilig kunnen spelen, Aan de waterplas is een strandje waar lekker gepoedeld kan worden. Ook de dierenweide zal voor de kinderen een plekje zijn waar ze kunnen kroelen met de paarden.

Meer informatie op onze eigen site.

Faciliteiten

wasmachine, droogtrommel, vaatwasgelegenheid, tv-verhuur, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
VCR lid
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Nabij meer of rivier, Landelijk, Op camping, Op bungalowpark
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Kerkbezoek (5 km), Speeltuin, Museum/musea (5 km)

Locatie
Locatie op Google maps
Advertenties van deze aanbieder

 


>