Bed & Breakfast

Bed & Breakfast de Kleine Weide


Bed & Breakfast de Kleine Weide, Renswoude, Nederland

U overnacht in één van de 5 Bed en Broodkamers die zich bevinden op de voormalige Deel (waar vroeger de koeien stonden). De comfortabele kamers zijn alle voorzien van douche en toilet, beneden is de zitkamer met bedbank (u wandelt dus zo naar buiten naar uw eigen terras). Op de voormalige hooizolder is nu de vide met slaapkamer Het stevige Valleiontbijt gebruikt u in de gezellige ontbijtkamer of bij mooi weer in de tuin.

Aanzicht boerderij
Bed & Breakfast kamer

Beschrijving

Bed&Breakfast ***

U overnacht in een van de Bed & Breakfast kamers die zich bevinden op de voormalige deel, waar vroeger de koeien stonden. De comfortabele Bed & Breakfast kamers zijn alle voorzien van douche, toilet, kitchenette, t.v., radio, minibar en terras. Beneden is de zitkamer met bedbank. Op de voormalige hooizolder is een vide met 2 persoons slaapkamer.

De comfortabele kamers zijn alle voorzien van douche en toilet. De bedden zijn opgemaakt en dagelijks wordt gezorgd voor schone handdoeken. Het kleine keukentje biedt de mogelijkheid om zelf een kopje koffie of thee te zetten.

Omgeving: Fietsen en wandelen in De Gelderse Vallei

De Gelderse Vallei biedt prachtige wandel- en fietsmogelijkheden door landerijen, over smalle boerenweggetjes, langs beekjes en leuke oude boerderijtjes. Hier kunt u ook kennismaken met ambachtelijke beroepen en het cultuurgoed van het platteland. Op veel boerderijen en andere pleisterplaatsen kunt u zomers, op woensdag terecht in het kader van de 'kom-es-an' fietsroute. Ook bent u dan welkom op 'De Kleine Weide' voor een 'break' op het tuin-terras.

Genieten van een heerlijk Vallei ontbijt!

Een stevig Vallei ontbijt gebruikt u in de gezellige ontbijtkamer of bij mooi weer in de tuin. Zuivelproducten die hier geserveerd worden komen uit eigen streek en worden verkocht in verschillende landwinkels dichtbij De Kleine Weide.

Een bezoek aan een van deze winkels is zeer de moeite waard.

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern
Activiteiten
Zwemmen (zwembad) (5 km), Sauna bezoek (7 km), Vissen (3 km), Kerkbezoek (2.5 km), Dierentuin (15 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 42 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>