Bed & Breakfast

Recreatiebedrijf Boot


Recreatiebedrijf Boot, Noordwelle (bij Renesse), Nederland

In onze woning verhuren wij 4 twee-persoonskamers met ontbijt. Het uitzicht is fantastisch! U kunt kilometers ver kijken. Onze kamers zijn voorzien van een gezellig zitje, een wastafel, waterkoker en een LCD-tv. Douche en toilet zijn voor gezamenlijk gebruik. Tevens kunt u gebruik maken van de zonneweide. Het strand bevindt zich op 2 km. afstand. Achter op het terrein is nog een mini-camping en ook verhuren wij appartementen voor 2 - 5 personen en een luxe ingerichte safaritent. Mogen we u binnenkort begroeten?

voorzijde pension
kamer 1
kamer 2
kamer 3
kamer 4

Beschrijving

In onze woning verhuren wij 4 twee-persoonskamers met ontbijt. Het uitzicht is fantastisch! U kunt kilometers ver kijken. Onze kamers zijn voorzien van een gezellig zitje, een wastafel, waterkoker en een LCD-tv. Douche en toilet zijn voor gezamenlijk gebruik. Tevens kunt u gebruik maken van de zonneweide. Het strand bevindt zich op 2 km. afstand. Achter op het terrein is nog een mini-camping en ook verhuren wij appartementen voor 2 - 5 personen. Mogen we u binnenkort begroeten?

Faciliteiten

wasmachine, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur caravans, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, Reformatorisch
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Strand,duinen,zee, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern
Activiteiten
Zwemmen (zwembad) (8 km), Tennissen (tennisbaan) (2 km), Golfen (golfbaan) (4 km), Vissen (2 km), Kerkbezoek (0,5 km), Speeltuin (2 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 160 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>