Camping

Christelijk recreatiepark De Sikkenberg


Christelijk recreatiepark De Sikkenberg, Onstwedde, Nederland

Camping De Sikkenberg is een gezellige familiecamping in Groningen waar in de vakanties activiteiten georganiseerd worden voor kinderen en volwassenen. Op de camping is ontzettend veel te beleven, waarbij de Bijbel in het programma centraal staat. Camping De Sikkenberg heeft namelijk een christelijke identiteit, overigens zonder expliciete verbinding aan een kerk of denominatie. Camping De Sikkenberg is bovendien prachtig gelegen, in het plaatsje Onstwedde, in het prachtige natuurgebied 'Westerwolde' en op korte afstand van vele leuke activiteiten en uitjes.

Heerlijke kampeerplaatsen
Comfortabele accommodatie huren
Zwembad en andere goede faciliteiten
Blokbungalow
Kampeerbungalow

Beschrijving

Op Camping De Sikkenberg is mogelijk om een heerlijke kampeerplaats te boeken en om een comfortabele accommodatie te huren. Wilt u het echte kampeergevoel ervaren? Kiest u dan voor één van onze verschillende ruime kampeerplaatsen:

- Standaard kampeerplaats
- Comfort kampeerplaats
- Comfort-Plus kampeerplaats
- Trekkersplaats

Houdt u van iets meer luxe en comfort? Dan kunt u er ook voor kiezen om een accommodatie op onze camping te huren. Camping De Sikkenberg beschikt over diverse heerlijke verhuuraccommodaties met elk een eigen karakter:

- Blokbungalows
- Kampeerbungalows
- Stacaravans
- Trekkershutten

Faciliteiten

Camping De Sikkenberg beschitk over diverse kwalitatief goede voorzieningen die uw vakantie zo comfortabel en compleet mogelijk maken. Op de camping hoeft u zich geen moment te vervelen en hoeft u zich over zo weinig mogelijk zorgen te maken. Onder andere onderstaande voorzieningen vindt u op onze familiecamping in Groningen en ze zijn van april tot en met oktober geopend:

- Groot en klein toiletgebouw
- Wasserette
- Stortplaats chemisch toilet
- Sport- en spelvelden
- Mini-campingwinkel
- Versbroodservice
- Oplaadpunt voor electrische fietsen
- WiFi
- Dierenweides

Activiteiten met een christelijke insteek

Op Camping De Sikkenberg worden vele verschillende activiteiten georganiseerd. Omdat onze camping een christelijke identiteit heeft, staat de Bijbel hierbij centraal in het programma. Zo beschikken jongeren bijvoorbeeld over een eigen ontmoetingsruimte en kunnen ze het programma ‘Mountain Movers’ volgen, met discussieavonden, veel muziek en sport. Begin september vindt het jaarlijkse christelijke sport- en muziekfestival ‘Volleyfest’ plaats op de camping. Hier nemen veel jongeren aan deel. Verder worden er op onze familiecamping in Groningen Bijbelstudies, wadloop- en kanotochten, concerten en dagsluitingen georganiseerd.

Prachtige omgeving

De Sikkenberg is prachtig gelegen in natuurgebied 'Westerwolde'. In deze regio vindt u prachtige slingerweggetjes, kronkelende beekjes, glooiingen in het landschap en intieme bossen, heidevelden en akkerlanden. Verder biedt de omgeving nog veel meer mogelijkheden tot vermaak en vertier, met bijvoorbeeld vestingstad Bourtange, Dierenpark Emmen, diverse attractieparken, interessante musea en vele prachtige fiets- en wandelroutes die direct in de omgeving van onze prachtige camping in Groningen gelegen zijn. Natuurlijk is een bezoek aan stad Groningen ook een echte aanrader. Deze interessante, mooie en gezellige stad ligt op slechts 45 minuten rijden van onze camping en nodigt van harte uit om ontdekt te worden!

Mogelijkheden voor groepen

Ook wanneer u op zoek bent naar een goede locatie voor uw groep bent u bij De Sikkenberg aan het juiste adres. De Sikkenberg biedt prachtige mogelijkheden voor groepskamperen, bijvoorbeeld voor uw schoolkamp, sportkamp of vrienden- of familieweekend, maar ook voor het huren van een zaal voor uw bedrijfsuitje, familiedag of vergadering kunt u bij De Sikkenberg terecht.

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, Overige faciliteiten:
- Openluchtzwembad
- Volleybalveld
- Basketbalveld
- Jeu de boules baan
- Speeltoestellen op elk kampeerveld en in de middencirkel
- Luchtkussen

- Versbroodservice
- Oplaadpunt electrische fietsen

- Dierenweides

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, VCR lid, Op de camping is ontzettend veel te beleven, waarbij de Bijbel in het programma centraal staat. Camping De Sikkenberg heeft namelijk een christelijke identiteit, overigens zonder expliciete verbinding aan een kerk of denominatie.
Horeaca faciliteiten
snackbar, Versbroodservice
Ligging
Bossen, Bergen of heuvels, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Landelijk, Op camping, Op/bij heide, De Sikkenberg is prachtig gelegen, in het plaatsje Onstwedde en in natuurgebied 'Westerwolde'. In deze regio vindt u prachtige slingerweggetjes, kronkelende beekjes, glooiingen in het landschap en intieme bossen, heidevelden en mooie akkerlanden.
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Zwemmen (zwembad), Golfen (golfbaan), Waterrecreatie, Kerkbezoek, Dierentuin, Attractiepark, Speeltuin, Museum/musea

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 200 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>