Camping

Camping en Chaletpark De Klimberg


Camping en Chaletpark De Klimberg, Hardenberg, Nederland

Welkom in het Overijsselse Vechtdal. Welkom op Christelijke familiecamping De Klimberg! Een camping waarvan alles te beleven is voor het hele gezin.

Foto algemeen
Recra
zwembad
Kamperen
Speeltoestellen

Beschrijving

Schitterend gelegen in een wonderschone omgeving, met volop natuur, gezellige dorpjes en vlak bij de bruisende toeristenstad Hardenberg. Tijdens een vakantie op De Klimberg is er van alles te beleven voor het hele gezin. Ontdek tijdens een wandel- of fietstocht de mooiste plekjes. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het professioneel recreatieteam of speel samen met Otto, Elle en Izzi in het theater. (recraetieteam.nl) En kom ’s avonds dineren in ons eigen restaurant. Er is zoveel te beleven! In de regio vindt u pretparken, volop mogelijkheden om te watersporten of lekker te luieren aan het strand.

Camping
De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit. De grote kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van elektriciteit. U kunt kiezen tussen plaats met een 4 ampere of met 16 ampere stroomaansluiting. Ook een eigen watertappunt en CAI aansluiting behoort tot de mogelijkheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze comfortplaats met privé sanitair? En er is natuurlijk overal draadloos internet beschikbaar. Uitstekend en goed toegankelijk sanitair. Bovendien hebben we een ruime keuze aan mooie en luxe chalets en caravans, die u het hele jaar kunt huren. Of ons familiehuis ‘De Boerderij’ voor (14 personen) voorzien van volop gemak en comfort.

Recreatie voor jong & oud
Op onze camping kom je juist tijd tekort! Speciaal voor de kleintjes is er een animatieteam Otto, Elle en Izzi, staan er verspreid over het terrein speeltoestellen opgesteld en is er een mooie speelvijver. Je kunt een verfrissende duik nemen in het verwarmd zwembad. Een potje tafeltennissen, springen op het springkussen of je hengel uitwerpen in de visvijver. Bovendien staat het recreatieteam elke dag weer voor de gasten klaar.

55+ weken
In juni en september organiseren we altijd de 55+ weken. Een veertiendaagse vakantie. Helemaal afgestemd op 55+plussers! Niets is verplicht, maar alles mag. Heerlijk tot rust komen. De een doet dat tijdens een bijzondere bustocht. Een ander speelt liever bingo of gaat lekker fietsen en wandelen.

NIEUW in 2016, zorgchalet in de verhuur
In maart jl. is er een nieuwe zorgchalet geplaatst op De Klimberg. Tevens is er een luxe chalet geplaatst tegenover de zorgchalet voor het gezin en/of verzorgers. We hebben dit project ‘Zorgvakanties Overijssel’ samen uitgevoerd met Hutten Verhuur.
De zorgchalet en luxe chalet zijn geschikt voor ouderen met een beperking en/of gezinnen met een gezinslid die een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking heeft. De zorgchalet is aangepast en is voor 4 personen. De luxe chalet ertegenover is voor 6 personen en niet aangepast. Deze twee chalets zijn eventueel gezamenlijk te huur, zodat gezinnen die extra zorg nodig hebben met eventueel hun begeleiders, gezellig samen op vakantie kunnen.

U ziet: alles is aanwezig om samen, als gezin, te genieten van een onvergetelijke vakantie! Wilt u nog meer ontdekken van de Klimberg? Bezoek dan onze website: www.deklimberg.nl

Faciliteiten

levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, strijkgelegenheid, vaatwasgelegenheid, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, verhuur caravans, fietsverhuur, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust, VCR lid
Horeaca faciliteiten
snackbar, restaurant, kantine
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern
Activiteiten
Zwemmen (zwembad) (5 km), Tennissen (tennisbaan) (1 km), Waterrecreatie (5 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (1 km), Dierentuin (20 km), Attractiepark (10 km), Speeltuin (0 km)

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 130 km)
Advertenties van deze aanbieder

 


>