Camping

Minicamping d’Oute Poppe


Minicamping d’Oute Poppe, Kerkwerve, Nederland

Kamperen bij de boer op minicamping d’Oute Poppe. Wij verhuren 3 stacaravans voor 6-8 personen en hebben een kampeerterrein met 18 plaatsen.

stacaravan
speelruimte
speelruimte
huisdieren welkom
dwerggeiten

Beschrijving

Wij hebben een gevarieerd akkerbouwbedrijf waar altijd van alles te beleven en te bezichtigen is. Bij de camping is een wei met dwerggeitjes en kippen.
De mini-camping:
een ruim opgezet terrein, waarbij iedere plaats gescheiden is door struiken en bomen, een groot volleybalveld, een voetbalveld met mini-goals, schommels, een zandbak, een wiptoestel en een trampoline; een recreatieruimte met een tafeltennistafel en een voetbalspel; goede sanitaire voorzieningen, een afwasplaats, een wasmachine en een centrifuge.
In een grote schuur is ruimte om te voetballen en maxi-ganzebord en maxi- mens-erger-je-niet te spelen.
Er is wifi.

In de zomervakantie zijn er allerlei activiteiten; zoals: barbecue, pannnekoekenfeest, zeskamp, vlotten bouwen en varen; volley-of voetbaltoernooitjes, sing-inn; rondleiding met een boerenwagen, verstoppertje spelen met de kinderen enz.
In de omgeving vindt u: rust, ruimte en een prachtig uitzicht over het plateland; de Oosterschelde op 500 m afstand met zeer schoon zwemwater; monumentenstad Zierikzee op 5 km afstand; in Dreischor landbouwmuseum Goemanszorg; de inlagen van Flaauwers, natuurgebied Tureluur en de Schelphoek; vele fietsroutes met een fietspad buitendijks van Zierikzee tot Westenschouwen en opstapplaatsen voor fietspontjes.; Waterland Neeltje Jans en het educatief centrum over de Stormvloedkering; het Noordzeestraat of de Brouwersdam op 8 km. afstand; duikmogelijkheden in Oosterschelde en Grevelingen.

Faciliteiten

wasmachine, centrifuge, vaatwasgelegenheid, douches met warm water, verhuur caravans, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Kenmerken
Bijzonderheden
Zondagsrust
Horeaca faciliteiten
Ligging
Bossen, Strand,duinen,zee, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Nabij meer of rivier, Landelijk, Stads-/dorpskern
Activiteiten
Wandelen (500m km), Fietsen (0,5 km), Zwemmen (zwembad) (5 km), Tennissen (tennisbaan) (3 km), Waterrecreatie (0,5 km), Kerkbezoek (2 km), Attractiepark (8 km), Museum/musea (5 km), Historische / archeologische plek (5 km)

Locatie
Locatie op Google maps
Advertenties van deze aanbieder

 


>