Reisorganisatie

Avanta Reizen


Beschrijving

Avanta Reizen organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsreizen; namelijk: kampeerreizen door heel Europa en verre reizen naar de meest bijzondere landen in de wereld. Behalve landen als Marokko, Kenia en Italië, staan ook echt bijzondere landen als Congo, Togo en Papoea bij ons op het programma.

Eén ding staat vast: als je met Avanta meegaat, ga je met reisleiders op pad die alles uit de reis willen halen. Dit geldt voor de cultuur en de natuur van de landen, maar ook zeker voor de lokale bevolking.

Onze reizen zijn verdeeld in drie categorieën: jeugdreizen (17 tot 25 jaar), jongerenreizen (20 tot 36 jaar) en plusreizen (20 tot 59 jaar). Onze kampeerreizen binnen Europa (en door landen langs de Middellandse Zee) zijn vaak actieve reizen, waarbij we met gezellige, kleine groepen reizen (max. 18 deelnemers). Op onze verre reizen bestaan de groepen meestal uit tien tot twaalf deelnemers, zodat we lekker flexibel kunnen reizen.

Een flexibele instelling is wel nodig. Respect voor de natuur en cultuur van de landen waar je komt, is vereist, evenals een stuk aanpassingsvermogen. Binnen Europa reizen we niet in touringcars maar met minibusjes of landcruisers, wat betekent dat we ons niet hoeven te beperken tot de grote wegen, maar ook de echte natuur en het binnenland kunnen opzoeken. Op onze verre reizen maken we meestal gebruik van het lokale openbaar vervoer.

Avanta is een interkerkelijke reisorganisatie waarvan zo'n 95% van de deelnemers uit de reformatorische kring afkomstig is. Op zondag proberen we een plaatselijke kerk te bezoeken; daarnaast draaien of lezen we een preek.

Wil je tijdens je vakantie echt op reis?! dan moet je bij Avanta zijn! Als enige reisorganisatie in Nederland hebben we echt alle 195 landen van de wereld aangedaan.

website: www.avantareizen.nl


Avanta Reizen


>