Jongerenreizen

Amigo


Beschrijving

AmiGO, de uitvinder van christelijke jongerenvakanties

Al meer dan 40 jaar organiseren we vakanties voor jongeren. We weten dus precies wat jij zoekt. We hebben al heel wat keren de wereld rondgereisd. En reken maar dat we onze ogen en oren goed open hebben gehouden. We hebben voor jou alvast de mooiste plekjes gereserveerd. In al die jaren hebben we uitstekende contacten opgebouwd met betrouwbare partijen all over the world. Wij weten als geen ander de weg. AmiGO heeft zorgvuldig geselecteerd. Je vindt het allemaal terug in deze totaal vernieuwde reisgids! Boordevol vakanties. Keuze genoeg.
Steeds meer jongeren kiezen voor een reis met AmiGO. Geen wonder! Want onze jongerenvakanties zijn fantastisch!AmiGO: Friends on the move!

Vakantie vier je natuurlijk niet in je uppie. Samen met vrienden is veel gezelliger! Je
ontmoet tijdens je vakantie fantastische jongelui die gemotiveerd kiezen voor een christelijke reisorganisatie. Er ontstaan vriendschappen die langer duren dan de vakantie. Je kunt bij AmiGO terecht voor een leuk geprijsde zonvakantie naar Turkije of een campingvakantie in Italië. Maar evenzogoed kies je voor vrijheid op een fly&drive reis naar Aruba en Curaçao. Stap in de auto en verken de eilanden! Ben je liever actief bezig? Kies dan voor een sportieve vakantie in het Hemsedal, Dolomieten of op La Palma! Of ga mee op citytrip en ontdek Berlijn in 4 dagen per fiets, Trabant of Vespa! AmiGO: with friends on the move!AmiGO: Geloof in je vakantie

AmiGO-reizigers zijn christelijke jongeren die de wereld ontdekken en de Bijbel mee op reis nemen. Het is de bedoeling dat je je helemaal thuis gaat voelen bij jouw eigen reisclub. Zeker wanneer je dat doet met die andere jongeren die ook bewust voor een christelijke reisorganisatie kiezen. Een christelijke reisorganisatie houdt niet op bij het stickertje dat wij erop geplakt hebben. Het gaat om de inhoud. Want AmiGO dat ben jij! En daarom is een christelijke reisorganisatie dus niet saai. Wij zijn een frisse, enthousiaste en dynamische reisorganisatie voor christenen die met elkaar op vakantie willen. Je komt uit verschillende kerken en gemeenten en dat maakt een groepsreis dubbel boeiend. En natuurlijk is het erg gezellig en heb je veel lol, maar vaak gaan de gesprekken werkelijk ergens over. ‘s Avonds zit je regelmatig bij elkaar en openen we de Bijbel en daar voel jij je bij thuis. Dat is niet saai of duf, maar gewoon heel spontaan!AmiGO: Jouw keuze voor anders


Fijn! Het is weer zondag. Uiteraard maken we daar iets bijzonders van. Niet plichtmatig wachten tot maandag, omdat je dan weer alles mag doen. Zondag is de dag waarop wij in het bijzonder met God bezig mogen zijn. En Hij met ons. Natuurlijk komen we op zondag bij elkaar rondom het Woord, maar dat is natuurlijk geen exacte kopie van de kerkdienst zoals thuis. Op zondag bezoeken we indien mogelijk een plaatselijke kerk. Ontmoet christenen over de grenzen heen! Je ervaart dat de Geest vele talen spreekt en grenzen doorbreekt. Dat geeft een AmiGO-reis meerwaarde. Dat bindt samen. We vieren zondag en die is reisvrij. Maar verder is het een dag die best bijzonder is. Is dat niet bijzonder?Wij zorgen voor een heerlijke vakantie. Dat betekent in de praktijk:

• perfect verzorgde vakanties

• gezellige groepen

• deskundige reisleider

• dynamische activiteiten

• gevarieerde en boeiende excursies

• verrassende ontmoetingen rondom de geopende Bijbel


Amigo


>