Jongerenreizen

CrossRoads Vakanties


Beschrijving

Zeg je CrossRoads Vakanties, dan zeg je avontuurlijke en actieve vakanties mét inhoud! Voor iedereen tussen de 9 en 27 jaar oud. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van CrossRoads! Of je nu zin hebt om met de wind in je haren op het Sneekermeer te zeilen, te wildkamperen in Noorwegen, te relaxen in de Franse zon, of een swingende muziekweek mee wilt maken… Er zit vast wel een reis in ons aanbod waar je hart sneller van gaat kloppen!

Wat maakt CrossRoads nou zo CrossRoads?

- Christelijke identiteit
We organiseren niet zomaar vakanties, maar reizen met diepgang! We vinden het belangrijk dat er tijdens jouw vakantie tijd is om samen na te denken over wat geloven voor jou betekent. Of je God nu al goed kent of (nog) niet. CrossRoads is niet verbonden aan een kerkelijke stroming. Samen zoeken we naar wat ons samenbindt en wat we van elkaar kunnen leren. Juist dat maakt de reizen van CrossRoads zo bijzonder!

- Sportief, actief, creatief
Op reis met CrossRoads betekent op naar het avontuur! Onze reizen en kampen zijn sportief, actief en creatief. Beklim Schotse bergen, ga los bij een theaterworkshop, zing de kelen schor bij een kampvuur, of bedwing de golven met je surfboard… Bij CrossRoads verveel je je nooit. Met elkaar doen we de naam ‘Actieve Vakanties’ eer aan!

- Kleine groepen
Er gaan maximaal 20 deelnemers mee per kamp of vakantie. We houden de groepen bewust klein, zodat je elkaar echt leert kennen en er persoonlijke aandacht is voor elke deelnemer. Ook maakt het de groepen lekker flexibel, wat ook zeker niet onbelangrijk is bij bijvoorbeeld een kampeertrektocht in het buitenland!

- Enthousiaste toppers van reisleiding
Elke vakantie heeft twee of meerdere vrijwillige reisleiders. Zij worden zorgvuldig uitgezocht en getraind. De reisleiding zorgt ervoor dat de vakantie goed voorbereid wordt, inhoudelijke diepgang heeft en dat er oog is voor elke deelnemer. Bij de buitenlandreizen kijken we met elkaar hoe we de dagen invullen; we werken dus niet met dichtgetimmerde reisprogramma’s.

- Voor tieners en twintigers
Of je nu brugpieper-in-spé bent of al student-af: er zit ongetwijfeld een leuke reis voor jou in ons reisaanbod. We hebben verschillende leeftijdscategorieën, zodat je gezellig met je leeftijdsgenoten op stap kunt gaan. En voor je het weet heb je er nieuwe vrienden bij!

- Onvergetelijke vakanties!
Eén ding staat vast: met CrossRoads Vakanties ga je een onvergetelijke ervaring tegemoet! Vol sportieve en knotsgekke activiteiten, diepgaande gesprekken en hilarische momenten. Dat vinden we niet alleen zelf, maar dit krijgen we ook terug van onze deelnemers.


CrossRoads Vakanties


>