Vakantiewoning

De Sikkenberg - kampeerbungalow (6 personen)


De Sikkenberg - kampeerbungalow (6 personen), Onstwedde, Nederland

De Sikkenberg beschikt naast stacaravans/campingplaatsen ook vier kampeerbungalows die gehuurd kunnen worden. De kampeerbungalows staan op een veld en hebben een plaats van 120 m2.

Kampeerbungalow
Kampeerbungalow2

Beschrijving

Een kampeerbungalow is gezellig, houten, zeskantige 'blokhut' met een dak van zeildoek. Het is een kruising tussen een tent en een bungalow met een leefruimte van 24 of 32 m2. Twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Een verhuurperiode loopt in het hoogseizoen (schoolvakanties) altijd per week en van vrijdag tot vrijdag. Buiten de schoolvakanties is er ook verhuur mogelijk per weekend (van vrijdagmiddag tot maandagochtend) of een midweek (van maandagmiddag tot vrijdagochtend).

De Sikkenberg beschikt over vier bungalows, één voor 4 personen en drie voor 6 personen. De kampeerbungalows staan op één veld en hebben elke een plaats van 120 m2. Toiletten en douches bevinden zich in het sanitairgebouw, dichtbij het kampeerveld. Eén van bungalows is geschikt gemaakt voor rolstoelgebruikers en heeft een aangebouwde ruimte met een (chemisch) toilet en een wastafel. De bungalows hebben een kitchenette, voorzien van een driepits gasstel, een koelkast en een keukeninventaris. De bedden zijn voorzien van een matras met hoes, een kussen met ondersloop en een deken. Zelf meenemen: onderlaken, sloop en slaapzak/dekbed.

Faciliteiten

Keuken (koelkast, kookgelegenheid)

Kenmerken
Bijzonderheden
Rolstoeltoegankelijk, Huisdieren niet toegestaan
Ligging
Bossen, Landelijk, Op camping
Activiteiten
Zwemmen (zwembad) (3 km), Tennissen (tennisbaan) (4 km), Kerkbezoek (3 km), Speeltuin (0 km)
Aanpassingen
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 200 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>